covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»

Capricorn - Horoscop 2010

De în Monden 19 noi 2009
Recunoastem, suna flatant, insa despre Capricorn s-a spus de multe ori ca ar fi zodia "oamenilor seriosi". Asa sa fie oare?

Ca este sau nu asa, tine mai mult de fiecare individ in parte, insa cert este faptul ca acest semn zodiacal se caracterizeaza prin maturitate in gandire si echilibru emotional, cu alte cuvinte doua trasaturi ce stau sub semnul stabilitatii. Nativii acestei zodii gandesc intotdeauna liber si in perspectiva, dar sunt foarte ordonati si atenti in actiunile concrete pe care le intreprind. Inteligenti, intreprinzatori, rabdatori si perseverenti ei sunt modelul ideal de angajat dar si de manager. Indiferent de meseria pe care o practica, succesul lor este garantat iar rezultatele obtinute sunt pe masura stradaniei lor.

In cercurile de prieteni sunt sociabili si te poti bizui pe ei. Acesta este unul dintre motivele pentru care omenii ii adora si le prefera compania. Cum arata horoscopul pe 2010 pentru aceasta zodie? Incurajator am putea spune dar si extrem de variat: satisfactii profesionale alternand cu momente de relaxare, in care vei simti nevoia sa lasi totul balta si sa te refugiezi in linsitea caminului tau, succese cladite pe eforturi sustinute dar si esecuri neasteptate. In orice caz, nu trebuie sa abandonezi proiectele pe care le-ai inceput pe parcursul anului 2009, din contra, acestea ar trebui sa devina prioritare in 2010. Deciziile pe care le vei lua in noul an vor reprezenta "structura de rezistanta" a realizarilor tale ulterioare, privite pe termen lung. Atat timp cat vei avea incredere in fortele proprii si iti vei urmari indeaproape obiectivele, succesul va fi de partea ta!

Bani si cariera


Anul 2010 se anunta unul plin de realizari profesionale. Sa curga asadar sampania in cinstea maririi de salariu sau a promovarii pe care o vei obtine cat de curand! Evident, vor exista si mici neintelegeri intre tine si colegii de serviciu, cauzate de...repartizarea in birouri. Daca zambesti, e bine: lcu aceeasi seninatate vei trece si peste aceasta problema minora, care tine mai mult de partea administrativa si de orgoliul colegilor. In orice caz, nu sunt singurele momente de tensiune cu care te vei confrunta la locul de munca : gelozia colegilor fata de rezultatele tale va ajunge sa te indispuna chiar si pe tine (iar Capricornul, asa cum bine stim, este un semn al echilibrului si al disciplinei!) In prima luna a anului, superiorii vor lasa impresia ca nu coopereaza suficient cu tine, insa trebuie sa stii ca in aparenta lor indiferenta ei vor remarca eforturile tale iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

In prima jumatatea a anului competitia firmelor de acelasi profil cu cea la care lucrezi va deveni atat de acerba incat vei fi nevoita sa ramai de multe ori peste program pentru a pune la punct un plan de bataie suficient de puternic incat sa puna la punct concurenta. Sfatul nostru: nu te enerva si nu te lasa pe tanjeala, pentru ca in felul acesta risti sa distrugi toate lucrurile bune pe care le-ai realizat anterior pe plan profesional. In opozitie cu aceasta perioada oarecum tensionata, cea de-a doua jumatate a anului va fi una cu multa mai buna si mai stabila, astfel incat multe dintre problemele aparute la job vor putea fi rezolvate cu rabdare si diplomatie.

Daca ai propria afacere, anul 2010 se anunta unul extrem de productiv, mai ales atunci cand vine vorba de largirea portofoliului de clienti. Daca vei sti sa investesti cu cap si sa-ti calculezi cu atentie bugetul, profitul tau va inregistra o crestere rapida, mai ales in lunile mai-august. In ultimele luni exista riscul sa te confrunti cu mici probleme finaciare (mare atentie la relatia cu fiscul!) insa totul tine de capacitatea ta de a identifica punctul nevralgic si de a face lucrurile sa mearga in directia dorita de tine.

Familie

Pe plan familial, nativii acestei zodii se vor confrunta cu mici probleme si neintelegeri cauzate in special de lipsa banilor. Sfatul nostru este sa te axezi pe gasirea unei solutii in aceasta chestiune, facand abstractie o vreme de celelalte probleme, in caz contrar situatia va risca sa se acutizeze. Ultima parte a anului va fi insa una cat se poate de echilibrata: relatiile cu familia si cu partenerul de viata vor reveni la normal si in plus vei avea ocazia sa cunosti oameni noi in cercurile sociale pe care le vei frecventa.

Sanatate

In linii mari, starea ta de sanatate va fi una satisfacatoare pe parcursul anului 2010, in special in primele 7-8 luni ale anului. Odata cu instalarea anotimpului rece s-ar putea sa te alegi cu o viroza iar riscurile unei afectiuni pulmonare minore vor fi ceva mai crescute in aceasta perioada. Nu-ti face griji: va trece fara vizite la medic sau tratamente costisitoare!

Dragoste si sex

Capricornul este ambitios si responsabil nu doar in ceea ce priveste cariera, ci si pe plan sentimental, prin urmare va prefera o relatie stabila in locul unei pasiuni arzatoare dar...trecatoare. Traditie, stabilitate, incredere: intr-un cuvant confortul sentimental dorit de orice Capricorn. Nu stii insa niciodata cum se pozitioneaza astrele si ce-ti rezerva ele in viitor, pentru ca, iata: evenimentele prin care vei trece in 2010 te vor sili sa parasesti aceasta zona de confort si sa accepti provocari noi, neasteptate, care te vor scoate din rutina ta zilnica! A-ti asuma responsabilitatea deciziilor pe care le iei inseamna in primul rand sa fii sincera cu tine si cu partenerul tau, si abia apoi te vei simti cu adevarat implinita atat din punct de vedere sentimental cat si pe plan sexual.

In relatia de cuplu vei avea de multe ori tendinta sa preiei tu controlul, ceea ce l-ar putea nemultumi pe partenerul tau. In orice caz, daca vei simti ca relatia in care esti implicata la acel moment nu-ti da ocazia sa te desfasori si sa fii tu insati, cel mai bun moment pentru a pune punct este sfarsitul anului 2010.

Daca esti singura, sunt foarte mari sane ca o relatie banala de amicitie cu unul dintre colegii tai de serviciu sa se transforme intr-o adevarata idila! In lunile ianuarie-iunie vei fi tentata sa incepi o calatorie spirituala de regasire a propriei identitati. Este suficient sa te analizezi pe tine in oglinda celorlalti ca sa gasesti raspunsul potrivit pentru schimbarea pe care ai de gand sa o faci. In octombrie - noiembrie Venus, planeta dragostei, te va purta inapoi in trecut iar amintirea unei iubiri trecute iti va reveni constant in minte. Vei fi tentata asadar sa-ti gasesti consolarea in bratele unui fost iubit care, din intamplare, va fi disponibil in acea perioada. De data aceasta ai grija pentru ca ai toate sansele sa te indragostesti definitiv si iremediabil!

Predictii karmice

Karma pozitiva iti va influenta semnificativ proiectele demarate in primele luni ale lui 2010 astfel incat vei ajunge sa-ti consolidezi respectul de sine cat si pozitia in cadrul firmei. Toate actiunile tale se vor desfasura sub semnul eticii si al introspectiei. Planurile tale de viitor, relatiile tale cu cei din jur vor trece si ele printr-o perioada de schimbare. Rezultatul? O personalitate mai puternica si mai atenta la lucrurile care conteaza cu adevarat.

Pe parcursul anului 2010 vei fi tentata sa inchei parteneriate de afaceri, sa te muti impreuna cu iubitul sau chiar sa te casatoresti, intr-un cuvant sa te implici in tot felul de actiuni care presupun ajutor reciproc si asumarea unei obligatii fata de alte persoane. Sfatul nostru este sa analizezi bine inainte de a da un raspuns final, in caz contrar risti sa regereti mai tarziu. Spre exemplu tentatia unei casatorii promitatoare pe toate planurile s-ar putea transforma la fel de bine intr-o capcana ascunsa sub falduri de matase. Daca cineva te ataca direct, intoarce-i spatele si continua-ti drumul. Nu este lasitate ci precautie si cumpatare. Fii optimista, ambitioasa, perseverenta, romantica si jucausa totodata, dar nu uita sa-ti pastrezi o marja de independenta cacracteristica femeilor puternice!

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 apr