Buchete de mireasă: 15 recomandări de la 150 la 300 de lei

De în Nunţi 27 apr 2015

Eşti în căutarea buchetului de mireasă şi eşti condiţionată de un buget care să nu depăşească 300 de lei? Iată câteva modele pe care le-am selectat pentru tine şi care îţi pot fi de real folos.

Buchet mireasa

Cu atât de multe nuanţe, texturi, stiluri și modele, buchetele de mireasă sunt acea pată de culoare pe care trebuie să o aduci în completarea ţinutei pe care o vei purta în ziua cea mare.

Buchetul de mireasă este, probabil, prima și cea mai importantă alegere, și multe mirese moderne sunt de acord că alegerea dintr-o selecție de buchete de nuntă din online face lucrurile mai ușoare.

Dacă eşti în căutarea buchetului de mireasă în mediul online, asta nu înseamnă că nu poţi apela şi la un florist care să te ghideze în luarea celei mai bune alegeri.

Desigur, îţi vei schimba, cel mai probabil, opinia de mai multe ori, asta dacă nu cumva eşti deja îndrăgostită de anumite flori pe care vrei să le porţi cu tine în ziua nunţii.

Există posibilitatea să primeşti oferte peste oferte cu privire la buchetele de mireasă. Spre exemplu, la pachetul foto-video, primeşti bonus buchetul de mireasă. De asemenea, o astfel de ofertă poate veni şi la achiziţionarea rochiei de mireasă sau atunci când negociezi decorul floral de la nuntă.

Cele mai multe mirese nu iau în seamă astfel de oferte şi doresc să îşi achiziţioneze propriul buchet de flori, unic, simplu sau sofisticat, care să le caracterizeze stilul şi personalitatea.

Totuşi, pentru ziua cea mare, îţi stabileşti un anumit buget şi, fie ce-o fi, nu poţi să te abaţi de la el dacă vrei să îţi iasă lucrurile cum trebuie. În cazul în care bugetul pentru buchetul tău de mireasă nu depăşeşte 300 de lei, Feminis vine în ajutorul tău cu o selecţie de 15 buchete de mireasă până în 300 de lei care ţi-ar putea fi de folos în luarea deciziei finale.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct