Aspectele cu Venus

De în Monden 30 dec 2012
Saturn si Aspectele cu Venus: adaptabilitate, relatii, afaceri.

Saturn in conjunctie cu Venus

Arata necesitatea de a face concesii altora pentru a obtine ceea ce doresc. Trebuie sa se adapteze pentru a-si face relatii la locul de munca. Multe dintre relatiile lor sunt nesatisfacatoare sau restrictionate in diferite moduri. Simt atunci cand sunt folositi poate si pentru ca atunci cand se implica dau mai mult decat celelalte persoane. Pesimismul poate marca atitudinea lor fata de relatiile personale.

Acest aspect, de asemenea, se refera si la aspectele financiare. Judecata lor in afacerile materiale este de rasunet si sunt foarte scrupulosi cand se pune problema manipularii banilor lor sau ai altora.

Saturn in sextil cu Venus

Da expresie concreta oricaror talente artistice pe care le-ar putea poseda nativii. Sunt loiali prietenilor si celor dragi. Cu exceptia cazului in care si alti factori din tema astrala sugereaza vor avea o casnicie de lunga durata. Gratie, rafinament si buna crestere sunt, de obicei, legate de acest aspect. 

Aspectele cu Pluto

Sunt politicosi, dar oarecum formali in conduita sociala. In relatiile romantice sunt precauti si rezervati. Din aceasta cauza, unii i-ar putea vedea timizi si retrasi. Desfasoara adevarate uverturi romantice pentru cei care inseamna ceva pentru ei si i-au convins ca sentimentul este reciproc. Accepta usor responsabilitati publice si private pentru ca se descurca rapid. Foarte buni in afaceri, iar acest aspect arata potentialul succes atunci cand nu lasa nimic la voia intamplarii.

Saturn in patrat cu Venus

Sugereaza dificultati in relatii. Din aceasta cauza pot fi lasati in afara vietii sociale, uneori. Au o dispozitie melancolica si de aici timiditatea sau un mod formal si rigid de prezentare. Le pare greu sa se intalneasca formal cu oamenii poate pentru ca se tem de respingere. Atitudinea defensiva trebuie depasita altfel tensiunea si anxietatea nu ii vor lasa sa se relaxeze.

Saturn in trigon cu Venus

Nativii evalueaza oamenii la adevarata valoare si stiu cum sa li se adreseze atunci cand au nevoie de ajutor. Datorita acestei intelegeri se vor abtine sa se amestece cu altii decat daca sunt siguri ca pot avea incredere. 

Din punct de vedere al romantismului sunt foarte precauti. Vor evalua obiectul afectiunii lor intr-un mod rezervat, evaluarea trebuind sa faca ajustari in ce priveste o eventuala relatie. Sunt atat de multumiti de emotiile lor incat sentimentele lor sunt intotdeauna controlate (la unele persoane acest aspect da impresia de rece). Decisi si hotarati, iar capacitatea de a face afaceri este demonstrata de acest aspect.

Aspectele cu Jupiter

Saturn in opozitie cu Venus

Aspectul arata frustrari emotionale. Este un aspect deprimant care exprima asprimea si limitarea lui Saturn si cantareste foarte mult cand este vorba despre relatii care o implica pe Venus cum ar fi fericirea, armonia, efortul artistic si securitatea financiara. 

Isi privesc realizarile cu nemultumire, subestimandu-se pe sine. Este posibil sa nu fi primit incurajarea de care aveau nevoie in copilarie si in adolescenta si de aici tendinta de a se sustrage competitiilor de orice fel din cauza lipsei de incredere in sine. Este posibil sa faca concesii altora pentru a pastra aparenta unor relatii normale. De multe ori se intreaba daca merita intr-adevar efortul. Nativii trebuie sa evite sa se mai subestimeze si sa dezvolte o atitudine pozitiva in fata de viata.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 noi