Aspectele Asc cu Soarele

De în Monden 11 dec 2012
Aspectele Asc cu Soarele pentru conjunctie, sextil, patrat, trigon si opozitie.

Ascendentul in conjunctie cu Soarele

Nativul se apropie de viata in mod direct si deschis. Acest aspect poate fi rezumat prin sintagma "Isi poarta inima la vedere". Onestitatea si sinceritatea lui sunt apreciate de toata lumea, ceea ce pentru el este un avantaj. Doreste cu ardoare sa fie recunoscut pentru valoarea sa, oamenii sa asculte ceea ce are de spus si sa-i ia in serios opiniile, nu sa fie dat deoparte, sa se simta frustrat si ranit. A avut de luptat cu asta inca de cand era copil. S-a ridicat in ochii familiei si a prietenilor cand a demonstrat ca paote fi om pe care se poate pune baza. 

Aspectele Asc cu Luna

Ascendentul in sextil cu Soarele

Aspectul indica faptul ca nativii sunt in stare sa se exprime cu usurinta. Stiu cum sa se puna in valoare si sa-si comunice in mod eficient nevoile care de multe ori duc la obtinerea a ceea ce doresc. Foarte rar considera o pierdere de timp ceea ce are de spus, iar atunci cand este cu prietenii polarizeaza cu usurinta atentia grupului, ceea ce sugereaza o anumita agitatie, in special cand este vorba despre cariera. Simt ca talentele lor nu sunt folosite pe deplin si vor fi intotdeauna pregatiti pentru o noua directie.

Ascendentul in patrat cu Soarele

Indica un conflict intre modul in care se exprima si sentimentul propriei identitati. Nu este vorba despre energie blocata, ci despre un sentiment de frustrare care probabil provine din experientele traite alaturi de parintii sai. Unul sau ambii l-au impiedicat sa fie el insusi si de a se exprima in felul in care a dorit. Se pot elibera de aceasta energie prin disciplina, consecventa si ambitie, pentru ca prin realizarile sale sa se poata simti increzator ca a facut totul singur, in felul tau.

Ascendentul in trigon cu Soarele

Nativul va fi constient de talentele sale creative si este convins ca ar putea reusi in aproape orice ar incerca sa faca. Totusi analizati si celelelate aspecte pentru ca trigonul in sine nu ofera suficienta unitate si motivatie astfel ca nativul isi poate neglija sau pierde talentele native prin indolenta sau tendinta de a amana lucrurile.

Va prefera o cariera care sa ii permita sa-si exprime creativitatea si va deveni probabil profesionist in orice cariera pe care o va alege. Presiunea concurentei si cerintele de a-si dovedi valoarea in domeniul ales vor oferi conditiile pentru a-si arata pe deplin potentialul.

Ascendentul in opozitie cu Soarele

Aspectul arata ca nativul are nevoie de aprobarea altora ca sa se simta bine in pielea lui. Soarele reprezinta sinele, astfel ca Soarele pe pragul Casei a 7-a explica nevoia constanta de feedback de la lume, cu scopul de a simti ca este in regula in ochii celorlalti, ceea ce ajuta la mentinerea increderii in sine. Are tendinta de a tinti sus si ii admira pe oamenii care si-au depasit conditia. Ar putea atrage oameni orgoliosi care vor incearca sa il domine sau sa il controleze. Trebuie sa fie el insusi ca sa faca ceea ce vrea, indiferent ce cred altii despre el, altfel acestia ar putea crede ca nativul ar trebui sa traiasca atat pentru sine cat si pentru ei.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 noi