Aspectele Asc cu Jupiter

De în Monden 11 dec 2012
Aspectele Asc cu Jupiter in conjunctie, sextil, patrat, trigon si opozitie.

Ascendentul in conjunctie cu Jupiter

Ofera o perspectiva blajina si optimista in abordarea vietii, generozitate, jovialitate si expansivitate. Altii ii percep ca prietenosi si in cunostinta de cauza atunci cand spun ceva. Cel putin aceasta este imaginea pe care incearca sa o prezinte si poate chiar exagereaza intr-o oarecare masura, prin entuziasmul pe care il propune. Aceasta poate fi, de asemenea, prima impresie pe care altii o au despre ei, dar cand ajung sa il cunoasca mai bine, vor stii ca in spatele mastii stau si indoieli interioare si nesiguranta si destul de multe probleme.

Ascendentul in sextil cu Jupiter

Ofera o perspectiva optimista asupra vietii. Nu conteaza cat de sumbre sunt lucrurile, ei sunt in masura sa aiba o perspectiva larga si vad posibilitati acolounde altii nu vad nimic. Ca urmare sunt adeptii imbarbatarii atunci cand spiritul unora ameninta sa ii traga in jos. Se bucura de vorbeasca despre ideile si credintele lor, pe care le expun cu entuziasm, mai ales daca au si audienta. Simt ca viata ar trebui sa fie ghidata de traditii, credinta si filozofie, care insa sa nu fie rigide sau dogmatice. Sunt mereu gata sa exploreze noi posibilitati si sa-si extinda orizonturile spirituale. Dezavantajul este ca uneori nu sunt realisti. Au nevoie de realitate practica pentru a fi adusi cu picioarele pe pamant si pentru a face lucrurile sa mearga.

Ascendentul in patrat cu Jupiter 

Aspectul este caracterizat de o lipsa profunda de incredere in sine, probabil rezultat din experientele trecutului cand in incercarile sale de a fi el insusi a fost limitat de unul sau de ambii parinti. Dorinta de a gasi un fel de semnificatie in viata sa poate duce la un un anumit grad de conflict. Perceptia sa despre sine si relatiile sale cu ceilalti va fi contestata in timp ce va incerca sa treaca dincolo de limitarile sale si pentru a-si exprima scopul in viata. Dar tocmai astfel de provocari si conflicte intre increderea in propriile abilitati creative si credinta in viata poate sa ii ofere ceea ce are nevoie pentru a creste. Acesti nativi sunt deschisi si generosi, probabil pana in punctul in care altii profita de ei chiar fara sa stie. Pe de alta parte, s-ar putea ca ei sa profite de pe umra generozitatii altora. Uneori ii este imposibil sa reziste cheltuielilor.

Ascendentul in trigon cu Jupiter

Nativul este increzator in talentele sale, poate prea increzator uneori. Caile ii sunt deschise pentru a-si extinde experienta de viata, a intalni oameni noi, a vedea locuri noi, a lua in considerare idei noi. Construieste planuri ambitioase care rareori se realizeaza. Problema cu acest aspect este ca desi dorinta de a sti mai multe exista, are tendinta sa stea si sa astepte ca noile experiente sa vina singure sau se vor realiza cu minimum de efort din partea lor. Au nevoie sa-si dezvolte autodisciplina si automotivarea inainte de a putea realiza ceea ce isi doresc, dar asta depinde de celelate aspecte din harta natala.

Aspectele Asc cu Uranus

Ascedentul in opozitie cu Jupiter

Indica locul unde gasim sursa noastra cea mai mare de optimism si credinta in noi insine si in viata, in general. Nativul va lua exemplu la cei din jur propria credinta in sine si va avea curajul sa exploreze dincolo de limitele sale actuale, dobandind cunosterea in noi domenii de viata si experienta. Va fi atras de persoane care exprima calitatile jupiteriene de deschidere si generozitate, care ii vor oferi informatii legate de credinta sau de banii lor. Asteptarile lui insa vi-a-vis de ceea ce poate oferi altora vor fi nerealiste, deoarece foarte putini reusesc sa-si materializeze fanteziile, iar acest lucru va duce la multe dezamagiri pana isi va da seama ca ceea ce se cauta in alte persoane este, de fapt, partea din sine pe care o neaga sau se teme sa o exprime.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 noi