Ascendentul in Taur

De în Monden 10 dec 2012
Adjective ca lent, constant si capabil caracterizeaza un asemenea nativ fara niciun dubiu. Au o vitalitate extraordinara si putere si sunt adesea destul de loiali celor de care le pasa. Desi in general nu dau aparenta unor oameni puternici, au prezenta si radiaza stabilitate.

Stim ca semnul in care cade Asc in general arata modul in care oamenii incep ceva nou. Taurul, prin natura sa, este rezistent la schimbare. Va fi destul de dificil pentru acesti nativi sa schimbe ceva in viata lor pentru ca sunt destul de incapatanati cand este vorba despre ei. Raspunsul primar este sa simta lucrurile, nu in modul in care un Pesti se armonizeaza cu mediul lor, ci cu ajutorul celor cinci simturi. In schimb, foarte dezvoltate sunt mirosul si simtul tactil. Ei prefera o abordare practica a vietii. Siguranta este una dintre consideratiile lor cele mai importante inainte de a intreprinde ceva nou.

Nativii cu Asc in Taur cresc de multe ori in umbra, prudenti si atenti la  tot ce se petrece in jurul lor. Ca semn fix ei sunt recunoscuti pentru inflexibilitatea lor. Mai degraba poseda o singura determinata, orizontul sau privitul inainte.

Ascendentul in Gemeni

De cele mai multe ori cei cu Asc in Taur mai mult prefera lucrurile cele mai bune in viata. Autoindulgenta poate fi o slabiciune caracteristica pentru acestia. Adesea ei prefera sa adune toata viata avand un simt al valorii iesit din comun in ceea ce priveste bunurile lor materiale.

Nu sunt eleganti, dar prefera sa imbrace haine de calitate, in care sa se simta confortabil si de aceea rareori prezenta lor este una ostentativa. Multi dintre ei au un fizic puternic si robust.   

Adesea ei sunt prinsi intr-un parteneriat posesiv, ceea ce inseamna ca nu se vor rupe cu usurinta de relatiile lor. Desi nu sunt deosebit de gelosi, ei vad in partenerii lor o... proprietate personala. Intensitatea si loialitatea sunt deosebit de importante pentru acestia deoarece sunt extrem de senzuali si prefera confortul pe care il ofera un parteneriat stabil. Desi in cazul lor vorbim despre armonie, valoare si calm, parteneriatele lor pot fi de departe unele pasionale.

Pentru nativii cu Asc in Taur cresterea materiala este prioritara  oricaror lucruri. Faptul ca sunt stabili, linistiti si dau dovada de armonie interioara ii face deosebit de atractivi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec