chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Actori care s-au căsătorit cu persoane de viţă nobilă

De în Monden 10 oct 2018

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, actrița de Holywood a fost unul dintre evenimentele cele mai mari și mai discutate ale anului 2018, dar nu este prima ocazie de acest gen.

Această selecție include câteva nume neașteptate care și-au unit destinele cu aristocrația și au ales dragostea în locul tradițiilor.

1. Rita Hayworth

Rita Hayworth a fost una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood din anii '40. Cele mai cunoscute filme ale sale au fost Blood and Sand, Cover Girl, You’ll Never Get Rich, Gilda, and The Lady From Shanghai, iar ea s-a căsătorit cu Aly Khan, prințul din Pakistan și fiul Sultanului Aga Khan al III-lea, iar după acest eveniment fericit din viața sa, a devenit prințesă. Actrița a fost căsătorită de 5 ori, iar prințul a fost al treilea soț al ei, cu care s-a cunoscut la Festivalul de la Cannes, de unde au și început o aventură. Când ea a rămas însărcinată, Aly a divorțat de nevasta sa de atunci și au avut grijă împreună de fiica lor, Yasmin Aga Khan. Ironia sorții face ca cei doi să fi divorțat în 1953 tocmai pentru că ea nu suporta aventurile lui cu alte femei.

2. Grace Kelly

Grace Kelly a jucat în 11 filme, inclusiv Dial M for Murder, Rear Window, To Catch a Thief și The Country Girl, pentru care a primit Premiul Oscar. Ea a fost muza lui Alfred Hitchcock și cea mai bine plătită actriță la vremea respectivă. Aceasta a avut norocul să-l cunoască pe Rainier al III-lea, Prințul de Monaco și după căsătorie a căpătat titlul de Prințesa de Monaco și a renunțat la cariera sa. Cei doi au avut împreună 3 copii, dar ea a murit la vârsta de 52 ani într-un accident de mașină.

3. Olivia Wilde

Olivia Wilde a devenit cu adevărat cunoscută după rolul din Doctor House și între 2003-2011, de la doar 18 ani, ea a fost căsătorită cu regizorul Tao Ruspoli, fiul aristocratului italian Alessandro Ruspoli. Ceremonia a avut loc la un vechi castel italian, dar după 8 ani de zile cei doi au divorțat.

4. Elia Zaharia

Elia este o actriță și cântăreață albaneză, care a jucat mai mult în piese de teatru la Teatrul Național, dar s-a căsătorit cu Leka al II-lea Zogu, Prințul Albaniei, care în 2011 a devenit rege. Cei doi s-au căsătorit după 6 ani de la anunțarea logodnei și au avut ca invitați peste 100 de reprezentanți ai monarhiilor din toată lumea, alături de diplomați europeni și nu numai.

5. Clotilde Courau

Clotilde Courau a jucat în 41 de filme începând cu anul 1988 și unul dintre cele mai importante roluri ale sale a fost cel din The Passionate Life of Edith Piaf, când a interpretat-o pe Annette. Ea s-a căsătorit cu Emanuele Filiberto of Savoy, Prințul Veneției, membru al casei de Savoy, fiul lui Vittorio Emanuele di Savoia, nepotul lui Umberto al II-lea, ultimul rege al Italiei și după căsătorie a căpătat titlul de Prințesa Veneției. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, când familia regală s-a simțit jenată de originea ei, dar până la urmă cei doi au avut împreună două fete.

6. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis a jucat, printre altele, în Halloween, Terror Train, Prom Night, Halloween II, A Fish Called Wanda, True Lies și Freaky Friday, iar în 1984, s-a căsătorit cu  Christopher Guest, lord britanic, al V-lea baron de Haden-Guest. Ea a primit titlul de Baronesă de Haden-Guest, în anul 1996, după moartea socrului său, iar soțul este acum de asemenea actor, compozitor și scenarist, care a contribuit la peste 60 de filme. Cei doi au adoptat împreună doi copii.

7. Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa Gabor a debutat în 1952, cu filmul We’re Not Married!, apoi a jucat în Moulin Rouge alături de dansatoarea Jane Avril. Mai târziu, ea a apărut mai mult în seriale cu roluri mici, dar cele mai cunoscute filme sunt: A Nightmare on Elm Street 3 Dream Warriors, The Beverly Hillbillies și A Very Brady Sequel. Aceasta s-a căsătorit cu Frédéric Prinz von Anhalt, fiul adoptiv al prințesei germane Marie-Auguste of Anhalt și după căsătorie a primit titlul de Sári Prințesă de Anhalt. Ea a fost căsătorită de 9 ori și prințul a fost ultimul său soț. Cei doi s-au căsătorit în 1986 și au fost împreună până în 2016, când ea a murit la vârsta de 99 ani, fiind cu 26 de ani mai în vârstă decât el. Cu toate acestea, deși el s-a născut sub numele de Hans Georg Robert Lichtenberg, căsătoria nu a fost tocmai una regală, el nefiind niciodată recunoscut de familia regală din Germania, motiv pentru care s-a autoproclamat Prințul Frédéric de Anhalt, Duce de Saxonia și Westphalia.

8. Casper Van Dien

Casper Van Dien este cunoscut mai ales datorită faptului că l-a jucat pe Johnny Rico în Starship Troopers și Starship Troopers 3: Marauder, dar el s-a căsătorit în 1999 cu Prințesa Elizabeth a Iugoslaviei, care are legături cu familia regală britanică și cea imperială rusească. De asemenea, ea este tot actriță, cunoscută cel mai mult ca Amanda Carrington din serialul Dynasty. Ei s-au cunoscut pe platorul de filmare și apoi au lansat împreună emisiunea de tip reality show, I Married a Princess, difuzată în America, Marea Britanie și Australia, dar în 2015, cei doi s-au despărțit.

9. Meghan Markle

Înainte de a se mărita cu Prințul Harry, cel mai mic fiu al lui Charles, Prințul de Wales și al Prințesei Diana, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al șaselea succesor la tron, Meghan Markle era cunoscută pentru rolul lui Rachel Zane, din serialul Suits, deși a mai jucat și în Remember Me și Horrible Bosses. Ea a primit după căsătorie titlu de Ducesă de Sussex. Cei doi au povestit presei cum s-au cunoscut în 2016, într-un interviu acordat cu ocazia anunțării logodnei. Actrița venise în Anglia la muncă și un prieten comun le-a făcut cunoștință, apoi la mai puțin de doi ani, cei doi s-au căsătorit.

10. Wallis Simpson și Edward VIII

Meghan Markle este adesea comparată cu Wallis Simpson, care divorțase de două ori înainte să devină Ducesa de Windsor. Spre deosebire de celelate personaje prezentate în acest articol ea nu a fost chiar dintr-o pătură de jos a societății, dar a avut o aventură cu Edward, viitorul rege al Marii Britanii, în momentul în care se mutase împreună cu soțul său în Londra. După moartea tatălui său, Prințul de Wales a fost proclamat Edward al VIII-lea, dar guvernul nu a aprobat dorința lui de a se căsători cu o femeie divorțată cu reputație îndoielnică, motiv pentru care el a decis să abdice. Drept urmare, George al VI-lea, tatăl actualei regine, a devenit atunci rege.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar