O atractie speciala o vor reprezenta celebrele bomboane dacice din Maramures (prune afumate umplute cu miez de nuca, trecute prin miere si uscate in cuptor), un desert traditional preparat dupa o reteta ramasa, se spune, chiar de la daci.
Organizat in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii de mancare traditionala romaneasca, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.
La randul lor, micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor, in conditii optime de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei, avand astfel asigurat accesul la un numar foarte mare de potentiali cumparatori.
Targul de produse traditionale si ecologice este deschis in fiecare week-end, de joi pana sambata, intre orele 7-21 si duminica intre orele 7-15, in incinta Complexului Agroalimentar Crangasi.