9 secrete pe care nu le știai despre filmele tale preferate

De în Lifestyle 12 noi 2018

Un spectator obișnuit nici măcar nu va observa jumătate din cele descrise mai jos, dar ceea ce se întâmplă pe platourile de filmare se află întotdeauna.

Iată câteva secrete din culisele de la Hollywood, care la momentul respectiv au trecut neobservate.

1. Pretty Woman

Julia Roberts a fost complet împotriva scenelor nud, dar regizorul a găsit un mod de a salva anumite scene, prin introducerea unei dubluri, dansatoarea, Schelley Michelle. În plus, pe posterul filmului este doar capul Juliei Roberts, corpul este al dansatoarei, iar Richard Gere are părul închis la culoare pe afiș, dar în unele scene din film este deja cărunt.

2. Titanic

Filmarea unei scene relativ mici din restaurantul de la clasa I a durat aproape două zile, deoarece erau multe detalii de luat în calcul, multe ocheade și replici scurte de pus la punct. A doua zi, ceilalți actori începuseră să se strâmbe și să râdă, iar Leonardo DiCaprio era atât de exasperat încât a întrebat-o pe Kathy Bates dacă știe cumva ce tacâmuri se folosesc pentru o lobotomie.

3. Virgin la 40 de ani

Steve Carell a trebuit să experimenteze cu adevărat scena în care i se epila pieptul, deoarece regizorul a crezut că emoțiile din acest moment trebuie să fie reale. Această scena s-a filmat folosind 5 camere în același timp, pentru a fi siguri că prind tot ceea ce trebuie.

4. Marea Mahmureală

Pentru a se arăta că unuia dintre personaje i-a căzut un dinte, nu au fost folosite tehnici complexe de machiaj, pentru că dintr-un motiv necunoscut, Ed Helms n-a avut niciodată acel dinte, deci în această scena, actorul a trebui doar să-și scoată implantul.

5. Inside Out

Creatorii filmului de animație Inside Out au făcut ca toate personajele să aibă aceeași culoare a ochilor cu emoția pe care o reprezintă, în afară de Joy (Fericire) și Sadness (Tristețe), care ambii au ochii albaștri. Prin acest lucru, creatorii au vrut să arate că cele două emoții sunt mereu legate.

6. The Shining

Regizorul acestui film era cunoscut ca fiind un perfecționist așa că în loc de 17 săptămâni cât trebuia să dureze filmările, acestea au acaparat 51 de săptămâni din viața actorilor. De exemplu, dialogul dintre Shelley Duvall și Jack Nicholson a fost filmat de 127 de ori, iar pentru a filma scena „Here's Johnny” au avut nevoie de 3 zile și 60 de uși.

7. Matrix

Într-unul dintre interviuri, producătorul filmului „The Matrix”, Simon Whiteley și-a dezvăluit sursa de inspirație pentru faimoasele linii verzi din codul binecunoscut. Era simplu, el s-a lăsat condus de hieroglifele japoneze din cartea de bucate a soției.

8. Shawshank Redemption

A durat 9 ore filmarea primului dialog dintre Andy și Red, iar în acel timp, Morgan Freeman a continuat să se joace cu mingia și niciodată nu s-a plâns, dar a doua zi a venit cu mâna bandajată. În plus, din cauza faptului că regizorul nu explica prea bine ceea ce voia, pe platourile de filmare au avut loc mai multe certuri, iar la un moment dat, Morgan Freeman a spus totuși că el nu va mai filma nici o dublă fără explicații suplimentare.

9. Harry Potter și Pocalul de Foc

În intro-ul de la Harry Potter și Pocalul de Foc se poate vedea reflexia pielii de șarpe în logoul Warner Bros Pictures, deoarece șarpele lui Voldemort, Nagini, apare încă din primele scene.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 noi