9 secrete ale părului cu volum

De în Frumusete 8 iun 2017

Toate fetele visează să aibă un păr superb, plin de volum. Chiar dacă pletele tale nu sunt în mod natural de invidiat, nu trebuie să disperi, deoarece poţi obţine acel look deosebit cu doar câteva instrumente la îndemână.

Citeşte în continuare câteva sfaturi utile şi pune-le în aplicare, ca părul tău să arate minunat.

1. Piaptănă-te după ce părul tău este complet uscat

Pentru a fi sigură că podoaba capilară rămâne intactă în procesul de uscare şi periere foloseşte întâi degetele pentru a descurca părul şi usucă fiecare şuviţă pe rând, ridicând uşor rădăcinile, ceea ce îţi va da volum. Când părul este uscat, poţi începe să-l stilizezi folosind o perie rotundă.

2. Foloseşte o clamă de păr pentur a da volum cozii

La început, strânge-ţi părul într-o coadă de cal, apoi separă partea superioară (aproximativ un sfert din păr) de restul cozii şi fixeaz-o cu o clamă. Aranjează firele astfel încât să acopere platicul sau metalul clamei. Acest truc îţi va dubla volumul.

3. Un alt truc pentru a face coada să arate minunat

În loc să strângi tot părul cu un singur elastic, după ce ai prins părul, împarte coada în două şi asigură fiecare smoc de păr cu câte un elastic subţire.

4. Lipsa de timp

Dacă eşti în criză de timp, udă-ţi părul şi separă-l în două părţi pe care să le răsuceşti sub forma a două cocuri separate, laterale şi să le dai cu un pic de fixativ. Usucă-ţi cocurile cu feonul, lasă-le puţin să respire apoi desprinde părul şi vei vedea ce bucle cu volum vei avea.

5. Şampon uscat

Aplică la rădăcina firului de păr astfel de produse, separă fâşii de păr pe care să le umezeşti la bază şi procedează la fel cu tot părul. Odată ce şamponul se basoarbe complet fixează părul prin darea lui pe spate. Pentru rezultate de lungă durată aplică fixativ.

6. Dacă ai coadă împletită trage de fiecare buclă

După ce ţi-ai făcut coada, încearcă să tragi uşor, din părţi, de fiecare buclă, începând de jos în sus. Cozile cu astfel de volum se vor strica mai repede decât cele foarte strânse, aşa că poţi apleca fixativ, de la distanţă de 20 cm.

7. Pentru a adăuga volum, usucă-l din nou, după ce l-ai coafat

După ce ai terminat de pieptănat şi chiar coafat nu ezita să-i mai dai încă o dată cu feonul. Apleacă-te şi lasă părul în faţă apoi dă cu feonul pe fiecare suviţă în parte, timp de câteva minute. Asta îţi va permite să fixezi produsele de styling şi să aplici mai mult volum.

8. Experimentează

Nu-ţi fie frică de schimbări, deoarece chiar dacă schimbarea orientării cărării poate părea un lucru minor, acesta este un element deficnitoriu pentru imaginea ta. De exmplu, dacă de obicei ai cărare pe mijloc, atunci când ţi-o vei schimba în lateral, fără a ploşti părul, iluzia optică va fi că ai mai mult volum de la breton până în creştet. Acest lucru se efectuează mai uşor cu părul umed, folosind degetele pentru a separa părul şi uscându-l apoi cu feonul cu aer cald.

9. Fixativ pentru volum

Când nu ai timp să te speli pe cap, usuci şi coafezi, trebuie doar să aplici puţin fixativ sau spumă de păr la rădăcina uscată apoi să înfoi părul cu degetele. Asta va produce rezultate rapid şi eficient.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian