6 momente-cheie de la o NUNTĂ trădează o căsnicie eşuată

De în Nunţi 17 iun 2016

Vrei să afli dacă veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi sau vă paşte divorţul? Nu trebuie decât să întrebi fotograful care a surprins cele mai frumoase momente de la nunta voastră. 

Există, potrivit celor specializaţi în fotografierea unor astfel de evenimente, momente-cheie care trădează viitorul unei căsnicii.

Un fotograf a dezvăluit pe Reddit că există detalii care trădează un divorţ iminent, judecând după anumite momente şi detalii din timpul evenimentului.

1. Tortul

Felul în care se desfăşoară tăierea tortului de nuntă spune multe despre cuplul respectiv. Potrivit fotografului, în timpul tăierii tortului, majoritatea mireselor îl roagă pe partener să nu le murdărească folosind o bucată de tort sau cu frişcă. Dacă partenerul o face oricum, fără să ţină cont de rugămintea miresei, gestul spune multe despre respectul dintre parteneri. Dincolo de ilarul situaţiei, gestul spune multe despre sentimentele "din culise".

2. Stresul

Fotograful a văzut multe cupluri certându-se în ziua cea mare, din cauza unor detalii. Deşi recunoaşte că evenimentul este stresant pentru miri, fotograful spune că partenerii ar trebui să treacă repede peste astfel de situaţii. Cu toate acestea, de multe ori, mirii rămân cu o stare de spirit negativă, iar fotograful se găseşte pus în situaţia de a-i ruga să poarte o mască fericită pentru a apărea bine în fotografii. Dacă aşa se comportă în ceea ce se presupune a fi cea mai fericită zi din viaţa lor, nu poţi decât să îţi închipui ce se întâmplă în spatele uşilor închise.

3. Controlul

Miresele care refuză să primească ajutorul celor din jur în ziua cea mare sunt şi ele predispuse la a avea o căsnicie sortită eşecului.

4. Mirele izolat

Dacă pe parcursul evenimentului, fotograful surprinde mirele izolat, într-un colţ, e semn rău. Un alt utilizator al reţelei de socializare Reddit a dezvăluit o situaţie grăitoare în acest sens.

"La finalul recepţiei, mirele stătea la o masă, departe de ceilalţi invitaţi şi l-am întrebat de ce a luat-o de soţie. Răspunsul lui? "Petru că era goală." Căsnicia lor a durat în jur de un an şi jumătate."

5. Interacţiunea cu socrii

Un alt fotograf a povestit o situaţie în care socrii au investit mult în nunta fiului lor, iar reacţia miresei faţă de părinţii partenerului ei a fost cea care l-a convins că această căsnicie nu avea să dureze.

"Au cheltuit peste 50.000 de dolari pe o nuntă cu tema Disney, iar mireasa nu a stat nici măcar o clipă în preajma socrilor în timpul recepţiei. A dispărut fără urmă o săptămână mai târziu."

6. Mimica mirilor

Fotografii observă şi cele mai mici detalii atunci când se concentrează pentru a surprinde cele mai frumoase momente. Unul dintre utilizatorii reţelei de socializare Reddit, fotograf de meserie, a surprins o reacţie grăitoare a unei mirese:

"Ea a tresărit când el s-a întors să o sărute. Au divorţat şase luni mai târziu."

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...Nu trebuie decât să întrebi fotograful care a surprins cele mai frumoase momente de la nunta voastră.  Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 noi