Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

20 de seriale care ti-au inveselit serile

De în Monden 14 mai 2009
Uita de tot si de toate, dar adu-ti aminte de personajele care ti-au adus zambetul pe buze chiar si in momentele sumbre.

Dragute amintiri am in legatura cu serialele de comedie care mi-au inveselit viata in diferite perioade. La oricare dintre cele cinci seriale pe care le enumar mai jos ma gandesc, o portiune din viata mea imi apare in minte si o asociez imediat cu trairi, sentimente si circumastante de atunci...

Joey


Joey este un serial de comedie mai nou sau cel putin eu l-am vazut mai de curand, mai exact anul trecut. Ceea ce imi aduc aminte insa din acest film este ca nu exista episod in care sa nu rad independent de vointa mea. Un serial foarte comic care m-a tinut conectata serii intregi la rand...

Adevarul gol-golut

Un serial foarte vechi care o are in prim plan de Tea Leoni, ambitioasa jurnalista care trece prin tot felul de peripetii ale vietii; situatii pline de seriozitate puse sub lupa umorului. Mi-a placut serialul atunci cand l-am urmarit, acum nu stiu daca as mai avea rabdare sa il revad.

Printul din Bel Air


Eram micuta cand urmaream acest serial, dar de pe atunci ma fascina Will Smith cu umorul lui inegalabil. Cred ca daca stau bine sa ma gandesc, de atunci l-am urmarit indeaproape si in alte comedii in care a mai jucat.

Familia Adams


Cum sa nu te atraga un serial plin de ciudatenii si uneori chiar infricosator, dar la modul amuzant al unora dintre cele mai indragite personaje de televiziune pentru copii.

Freddie


Freddie este serialul de comedie care il are in prim plan chiar pe Freddie Prinze Junior, unul dintre actorii mei preferati. Poate ca serialul in sine nu a fost unul dintre cele mai reusite, dar a reusit sa ma tina captata in jurul lui, mai ales din cauza frumosului actor.(Daniela Ganciu)

 

 

Sunt un mare fan al serialelor de comedie. Cred ca in afara de ele aproape niciun serial nu iti ofera 20 de minute de detasare si, sa nu uitam, 20 de minute de amuzament. Nu se intampla nimic rau daca pierzi unul dintre episoade, dar vei merge la culcare cu zambetul pe buze dupa ce urmaresti unul dintre aceste seriale.

The Simpsons (Familia Simpson)

E serialul meu favorit din toate timpurile. Nu cred ca exista personaj care sa nu imi fie simpatic sau episod care sa ma plictiseasca. Nu mai trebuie sa va spun ca Lisa este, definitiv si irevocabil, personajul meu favorit. E suficient sa aud numai melodia genericului ca sa incep sa zambesc si sa ma ma gandesc ce idei le-au mai venit scenaristilor in acest episod.

Veti vedea mai jos genericul The Simpsons in High Definition! Sper sa va placa!

Two and a Half Men (Doi barbati si jumatate)

E un serial mai nou si pe care regret ca nu il mai difuzeaza niciun post din Romania. Relatiile dintre Charlie (jucat de Charlie Sheen - caruia i se si potriveste rolul unui afemeiat cinic de minune), fratele sau Alan si femeile din viata lor, indiferent ca e vorba de mama celor doi, de fostele neveste sau de actualele iubite stau la baza acestui serial. O nota foarte amuzanta este data de "jumatatea" de barbat, fiul lui Alan si nepotul lui Charlie, supraponderalul Jake.

Mad about You (Nebun dupa tine)

A fost unul din primele seriale pe care le-am urmarit, in adolescenta. Am avut ocazia sa il revad si sa mi-l reamintesc anii trecuti, cand a fost difuzat din nou. Povestea de iubire dintre Paul si Jaime si intamplarile prin care ei trec ar putea fi ale oricui. Naturaletea si veridicitatea celor doi au fost, pentru mine, ingredientele cheie ale acestui serial de televiziune.

That '70's Show (Rebeli '70)


Un grup de tineri isi traiesc adolescenta in anii '70. Serialul care l-a lansat ca actor pe Ashton Kutcher este o comedie in care vei rade de multe din stereotipiile tipic americane.

Futurama

Este un sitcom animat, creat de Matt Groenig -cel care a creat si The Simpsons- si este vorba despre povestea unui curier de pizza criogenat in anul 2000 si care revine la viata o mie de ani mai tarziu. Eu te sfatuiesc sa urmaresti macar un episod, si vei fi cu siguranta amuzata!(Georgiana Papari)

MASH
 
Desi a trecut foarte mult timp de cand am vazut serialul asta imaginea lui Hawkeye imi ramane si acum in minte. Imi aduc aminte ca a fost sufletul serialului, plus ca el aparea aproape in toate episoadele, insa nu i-am uitat nici pe Radar sau pe Hot Lips.  Toti erau foarte amuzanti. Pe finala mi s-a parut ca si-au mai pierdut din umor concentrandu-se mai mult pe latura dura a razboiului. Hmm...a fost unul dintre primele seriale pe care le-am urmarit pe Pro TV....Ce vremuri!
 
Cheers
 
Stiu ca mi-a placut foarte mult insa sincer nu mai am idee de ce.. Ce-mi vine acum in minte despre serialul asta este doar ca  Kirstie Alley si Woody Harrelson erau foarte tineri pe vremea cand filmau pentru Cheers. Ahh...in plus filmarile au inceput in anul cand m-am nascut eu. Da, cred ca asta e motivul pentru care mi-a placut atat de mult.
 
3rd Rock from the Sun
 
Va mai aduceti aminte expeditia de extraterestri care ajunge acolo unde nu a mai calcat picior de extraterestru:  pe a treia planeta de la Soare. N-am vazut serialul asta de la inceput pentru ca nu mi-a placut niciodata genul SF. Abia cand mi-am dat seama ca in realitate, a treia planeta de la soare e chiar Pamantul m-ai trezit curiozitatea. Viziunea asupra lumii noastre dintr-un punct de vedere "estraterestru" este insa extrem de amuzanta, la fel si neintelegerile dintre culturi, lupta intre sexe si povestea de dragoste dintre comandant (John Lithgow) si colega lui (Jane Curtin).
 
Dharma si Greg

S-au casatorit de la prima intalnire, si de atunci cei doi si-au ramas credinciosi indiferent obstacolele de care s-au lovit. Mi-as dori atat de mult o poveste de dragoste la fel ca a lor...  Ea, o instructoare de yoga foarte optimista, crescuta de niste parinti hipioti. El un avocat conservator care a absolvit la Harvard. In ciuda diferentelor, si as spune eu ca tocmai acstea fac deliciul filmului cei doi se dovedesc de nedespartit. Cred ca o sa ma apuc de yoga...
 
Salvati de clopotel
 
Va mai aduceti aminte de primul serial pentru tineri difuzat de TVR 1 in primii ani dupa 1990? De Bayside School? De ciudatul Screech, de Zack, Kelly sau Slater? Imi aduc aminte si acum de frumuselul Zack Morris. Hmm... ce baiat! Desi nu mi-au placut niciodata blonzii, il preferam pe acesta in lupta cu Slater, pentru cucerirea fetei la care visau toti liceenii- Kelly Kapowski. Insa preferatul meu a fost si ramane Screech. Imposibil sa nu vi-l amintiti...  (Andreea Patru)

Eu am fost un mare fan al serialelor tip comedie. Poate in alta oridine de idei cauti sa evadezi din cotidian, intrand in viata altora, unde viata e ironizata la maxim. Poate e pastila de care ai nevoie pentru a stii ca fiecare obstacol al vietii, e o buna si poate o amuzanta poveste mai tarziu. Si gata cu vorba multa si sa va spun exact care au fost serialele care mi-au sters din minte toate gandurile negre si m-au facut sa ironizez pe masura tot.

Friends

Recunosc ca nu am pierdut din seriale, poate si din vina televiziunii care punea serialul numai in sambata cand imi placea sa nu stau acasa in fata televizorului. Insa am downloadat toate seriile de pe net si le-am urmarit in fiecare seara cand ajungeam acasa. Ca sa nu vorbesc de faptul ca mi-au dat lacrimile cand s-a terminat.

Seinfeld

Jerry isi povesteste viata ca o comedie. Se intreaba de ce exista unele lucruri, de ce omanii se comporta intr-un anume fel, si totul intr-un mod de te face sa rzi cu lacrimi.

Familia Bundy

Modelul standard de familie americana. Al, Peggy, Kelly su Bud, n-au bani, le este foame de fiecare data si stiu sa profite de cate ori au ocazia. Peggy ii cheltuie banii lui Al, Kelly nu stie nici cat face 1+1 iar Bud sta in fiecare seara cu prietena sa gonflabila.

Dadaca

Fran Fine, o dadaca cu un bun simt al modei, il viseaza pe Maxwell Shefield, tatal copiilor si vaduv instarit, ca pe viitorul ei sot. Ce iese de fiecare data? Cred ca e timpul sa-l revezi.

 Noi toti

Inspirat din viata de cuplu a celebrului Will Smith si a sotiei sale Jada Pinkett-Smith, serialul reflecta cu umor anumite sensibilitati care se pot crea intr-o familie moderna.
Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

(20.05.2009, 17:43)
Doua sitcomuri oldies, care mie imi placeau foarte mult: Happy Days si Three's Company...check them out! In rest, topul e super...kudos pentru MASH, pe care l-am terminat de curand de re-revazut.
Răspunde-i
Georgiana Papari (18.05.2009, 16:58)
Sigur ca ne amintim de Clona...doar ca noi am facut un top doar al sitcom-urilor in aceasta saptamana. Va urma si un top al serialelor :)
Răspunde-i
rudas rodica (15.05.2009, 21:22)
Isi mai aminteste cineva de serialul CLONA? Mi sa parut o inbinatie de probl. drogurilor, obiceiuri musulmane si nu in ultimul rand problema clonarii
Răspunde-i
Alexandra Verzes (15.05.2009, 14:30)
Nu imi place articolul tau! Nu e facut la modul profesionist. In primul rand, nu te ai deloc cu semnele de punctuatie. In al doilea rand, trebuie sa intelegi ca atunci cand dai o denumire in limba engleza, trebuie sa ii scrii si corespondentul in limba romana. Ori tu ai scris unele seriale ba in limba engleza, ori in limba romana. Doar la cateva ai optat pentru traducere. Apoi bag mana in foc ca nu ai urmarit toate serialele. "Joey" nu a rulat "serii intregi" cum tu singura scrii in articol, ci doar 2 serii, pentru ca a fost anulat.
Articolul e cel mult mediocru.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr