12 calități ale bărbaților adevărați, care le înebunesc pe femei

De în Coltul barbatului 7 sep 2017

Logica femeilor este extrem de greu de înțeles, deci este normal ca bărbații perfecți să fie induși în eroare.

Următoarele calități ale bărbaților vor face orice femeie să-și piardă mințile și cel care are cel puțin jumătate dintre ele se poate considera norocos, va avea o relație reușită cu femeile.

1. Masculinitate

Masculinitatea este o combinație între tărie de caracter, putere fizică, generozitate, curaj și atitudine galantă. Aceste atribute sunt ca un magnet pentru femei.

2. Simțul umorului

O glumă amuzantă sparge repede gheața la întâlnire, dar prea multe glume fac o impresie proastă și transformă bărbatul în măscărici care nu este luat în serios. Pe de altă parte, simțul umorului este apreciat și asociat de câtre femei cu un nivel ridicat de inteligență.

3. Atenția

Toată lumea iubește atenția și orice femeie vrea să se simtă protejată și iubită. Femeile consideră aceste calități drept unele perfecte pentru tatăl viitorilor copii.

4. Ambiție

Unii cred că bărbații ar trebui să ia deciziile bazate pe ceea ce este mai bine pentru amândoi. Există femei care preferă să nu-și asume această responsabilitate, drept pentru care nu iubesc bărbații leneși și fără ambiții. Cei care se arată entuziaști sunt ca un magnet pentru sexul opus.

5. Generozitate

Generozitatea este mai mult decât a oferi bani. De exemplu, unii sunt foarte zgârciți cu atenția pe care o oferă, chiar dacă acest lucru ar face pe altcineva fericit. Poate fi generos prin arătarea sentimentelor în public și exprimarea sentimentelor pozitive.

6. Romantism

Femeile apreciază un bărbat romantic, pentru că le transformă viața într-o sărbătoare continuă și le face să se simtă iubite tot timpul.

7. Unicitate

Femeile își consideră adesea jumătatea ca fiind specială. Bărbatul care ocupă acel loc este unic, nu seamănă cu nimeni și este ușor de iubit, pentru că este el însuși.

8. Capacitatea de a conta pe el

Aceasta nu este o garanție că relația va dura la nesfârșit, dar reprezintă dovada că este dispus să facă tot posibilul pentru a face relația să meargă.

9. Înțelegerea

Sunt zile când îți dorești doar să te simți înțeleasă de cineva fără să stai să explici tot, câteodată fără chiar să trebuiască să vorbești. Acest lucru devine, de obicei, posibil după mai mulți ani de conviețuire. Uneori se întâmplă să întâlnești o persoană care pur și simplu te înțelege din priviri și parcă vă cunoașteți de-o viață. Acest sentiment de căldură sufletească și comuniune vă apropie iremediabil.

10. Politețea

Această calitate este una extrem de căutată în zilele noastre, pentru că bărbații galanți și politicoși sunt pe cale de dispariție. Dacă un mascul știe regulile de politețe, el este superior altora.

11. Îndemânarea

Îndemânarea în treburile casnice este o calitate foarte apreciată la bărbați, deoarece unele femei se descurcă mai greu cu un ciocan și câteva cuie, drept pentru care apreciază ajutorul venit de la altcineva.

12. Inteligența

Aici este vorba mai degrabă despre a fi înțelept și a gândi înainte de a face orice, nu neapărat despre un IQ ridicat. Unele femei preferă să se relaxeze și să se bazeze pe bărbații lor în luarea deciziilor și îi apreciază pe cei care pot fi familiști.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 noi