10 filme care îți vor schimba viața

De în Monden 5 mar 2018

Poți estima valoarea unui film numărând de câte ori l-ai văzut și cele din continuare îți garantăm că vei dori să le revezi constant.

Cu fiecare vizionare a filmelor de mai jos, vei descoperi lucruri noi, ascunse în detalii pe care nu le-ai observat prima oară.

1. Inception

Acest film îți șterge granița fină dintre realitate și vis, cufundându-te într-o lume alternativă fără să te lase să te plictisești nici măcar o secundă. Un film care, mai mult decât oricare altul, îți forțează limitele imaginației.

2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

O tragicomedie romantică, care se termină lăsându-te în suspans. Această capodoperă cu final deschis este foarte recomandată de criticii de film din toată lumea.

3. Shatter Island

Doi detectivi americani investighează dispariția unei femei care este pacient la o clinică pentru persoane cu boli mentale, de pe o insulă din Massachusetts. În timpul investigației, ei ajung să descopere mai multe minciuni și fapte reprobabile.

4. Carrie

Adolescenta retrasă, Carrie, s-a născut cu abilități telechinetice, iar presiunea mamei sale fanatică religioasă și a colegilor săi teribiliști îi fac superputerile să crească. La balul de absolvire, colegii ei decid să-și bată joc de ea, lucru care nu se termină prea bine pentru ei.

5. Black Swan

O primă balerină care nu poate ține pasul cu cerințele aprige ale meseriei este pusă față în față cu un rival de temut. Eroina se teme că-și va pierde locul și rivalitatea dintre cele două se intensifică.

6. Bridget Jones’s Diary

Te vei uita la acest film de o mie de ori și nu te vei plictisi, cu atât mai mult dacă vei fi acoperită de o pătură călduroasă și vei avea multă ciocolată pe lângă tine.

7. Love Me If You Dare

Un scenariu intrigant, care te ține cu sufletul la gură și personaje care-și intră perfect în rol. Este imposibil de spus dacă evenimentele au această turnură deoarece acțiunile personajelor sunt prea insensibile sau pentru că sentimentele lor sunt prea puternice. Nu te gândi prea mult la intrigă, bucură-te de film!

8. Sleeping with the Enemy

Pentru unii, să trăiești într-o casă pe malul lacului este un vis, dar pentru alții, aceasta este doar o cușcă din care nu pot evada. Interpretările uimitoare ale Juliei Roberts împreună cu Patrick Bergin și atmosfera creată de coloana sonoră, fac acest film să fie unul memorabil.

9. The English Patient

Cu acest film, regizorul Anthony Minghella a creat un adevărat ghid al vieții, nu doar o operă de artă. El pune în evidență greșeli pe care oricine le poate face și acest lucru te va face să fii captivată. Oamenii încearcă aici să-și găsească un loc al lor și să fie fericiți, dar întotdeauna dau peste greutățile vieții.

10. Gone with the Wind

Există filme bune și capodopere cinematografice. Acesta face parte din ultima categorie. Povestea unei femei puternice, hotărâte, care trece peste orice greutăți. Un film în care descoperi ceva nou de fiecare dată când îl vezi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 aug