Tofu prăjit, cu lămâie şi ierburi aromate

In Reţete de 13 aug 2018

Tofu preia foarte bine aroma oricărui sos în care stă la marinat și este bun cu sos de roșii, dar este delicios marinat în lămâie și ierburi.

Timp: 40 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 2
Kilocalorii: 418
Ingrediente:

1/4 cană ulei de măsline extravirgin, 1 legătură mică de pătrunjel proaspăt, 1 legătură mică de busuioc proaspăt, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, 1/2 linguriță pudră de usturoi, 1/2 linguriță pudră de ceapă, zeama de la 1 lămâie, 1 pachet tofu

Mod de preparare:

1. Se lasă bucata de tofu deoparte și restul ingredientelor se bagă în robotul de bucătărie și se mixează bine, până când devin o pastă omogenă.

2. Se transferă totul într-o pungă resigilabilă și se adaugă bucata de tofu tăiată în patru, apoi se sigilează punga și se lasă la marinat cel puțin 30 de minute.

3. Se încinge o tigaie grill și se prăjesc bucățile de tofu pe fiecare parte câte 3 minute.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep