Sparanghel cu ouă şi roşii la cuptor

In Reţete de 24 mar 2016

Vrei o reţetă rapidă pentru o cină gustoasă? Încearcă sparanghel cu ouă şi roşii la cuptor, asezonate cu cimbru proaspăt!

Timp: 30 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 4 porţii
Ingrediente:

1 kg de sparanghel, 1/2 kg roşii cherry, 4 ouă, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguriţe de cimbru proaspăt, tocat, sare şi piper

Mod de preparare:

1. Încălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius.

2. Tapetează o tavă cu hârtie de copt, apoi aşază în ea sparanghelul şi roşiile, peste care vei pune cele două linguri de ulei de măsline, cimbrul proaspăt, sare şi piper după gust. Introdu tava la cuptor, unde o vei lăsa preţ de 12 minute, până când sparanghelul se înmoaie şi roşiile se coc.

3. Sparge apoi câte un ou, din loc în loc, deasupra sparanghelului. Asezonează ouăle cu sare şi piper. Bagă din nou tava la cuptor, unde o vei mai lasa în jur de 8 minute, astfel încât ouăle să fie făcute.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct