relatie de cuplu

Cinci greșeli pe care trebuie să eviți să le faci în...

Citeste mai mult»
ceai de dafin

Cum să slăbești rapid, cu ajutorul unui ceai. Remediul...

Citeste mai mult»
Dorian Popa

Câți bani câștigă Dorian Popa din Youtube: ”Dacă mai ai...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish a lansat o piesă cântată cu Rosalia, parte...

Citeste mai mult»
mancare de gutui cu pui

Cum faci cea mai bună mâncare de gutui cu pui

Citeste mai mult»
horoscop

Horoscop 2021. Care sunt zodiile care vor trece prin...

Citeste mai mult»
Toni Grecu

Toni Grecu, internat după ce a fost diagnosticat cu...

Citeste mai mult»
zodii

Top trei zodii care au noroc de bani în 2021

Citeste mai mult»
smochine

Cel mai bun laxativ natural. Dr. Mihaela Bilic: ”Recunosc...

Citeste mai mult»

Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci alimente...

Citeste mai mult»
vitamina b12

Cum îți dai seama că ai deficit de vitamina B12....

Citeste mai mult»
cuplu

Încetează să le mai faci! Obiceiurile care îți pot...

Citeste mai mult»

Ce trebuie să știi despre noua tulpină a coronavirusului....

Citeste mai mult»
lupin

Un serial francez dedicat personajului Arsene Lupin, pe...

Citeste mai mult»
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu fiica ei:...

Citeste mai mult»
culorile anului 2021

Care sunt culorile anului 2021, alese de celebrul...

Citeste mai mult»
coronavirus

O nouă descoperire despre coronavirus. Cât durează, de...

Citeste mai mult»
Emily Burghelea

Emily Burghelea a aflat sexul bebelușului: ”Mi-aș dori să...

Citeste mai mult»

Horoscop Chinezesc pentru 2021 - Zodiile nici NU VISEAZĂ...

Citeste mai mult»
ce sa mananci cand ai diaree

Ce să mănânci când te deranjezi la stomac: Acest fruct...

Citeste mai mult»

Cum iţi influenţează banalul paracetamol comportamentul

Citeste mai mult»

Poftă de PIPER? Ce înseamnă, de fapt, când organismul...

Citeste mai mult»

Există o explicaţie ştiinţifică pentru credinţa în Dumnezeu

Citeste mai mult»

Există o legătură surprinzătoare între fericire şi...

Citeste mai mult»
La ce sunt bune alunele de padure

De ce să consumi mai des ALUNE de pădure dacă ai diabet,...

Citeste mai mult»
De ce au cămilele cocoaşă?

Şi tu credeai asta despre CĂMILE? La ce foloseşte, de...

Citeste mai mult»

Adevărul despre dieta actriţei Rebel Wilson: A slăbit 20...

Citeste mai mult»

Arderea grăsimilor din corp este, de fapt, declanşată de...

Citeste mai mult»

Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Tartă cu sparanghel, ciuperci şi bacon

In Reţete de 19 mai 2015

Iată un preparat care pur şi simplu ţi se topeşte în gură. Acesta merge de minune în combinaţie cu un ou prăjit sau cu o salată de vară. 

tarta sparanghel
Timp: 40 de minute
Dificultate: Medie
Porţii: 6 porţii
Kilocalorii: aprox. 190 kcal / porţie
Ingrediente:

» pentru ciuperci: o lingură cu ulei, o ceapă tăiată felii, 250 g ciuperci tăiate felii, 2 căţei de usturoi tocat, o lingură de cimbru, sare şi piper după gust. 
» pentru compoziţie: 4 felii de bacon, o foaie de plăcintă, 450 g sparanghel, curăţat şi tăiat în bucăţi de 2-3 cm, 150 g brânză de capră, un gălbenuş de ou, o lingură cu apă. 
» pentru aromă: 1/4 oţet balsamic, 2 linguri de zahăr brun.

Mod de preparare:

» pentru ciuperci:

Pune tigaia cu ulei pe flacăra medie de la aragaz, căleşte ceapa şi ciupercile până când scade zeama lăsată de ciuperci, undeva la 10-12 minute, după care, adaugă usturoiul şi cimbrul, mai găteşte pentru un minut şi condimentează cu sare şi piper.

» pentru compoziţie:

Prăjeşte baconul şi scoate-l pe şerveţele pentru a îndepărta surplusul de ulei. Pune foaia de plăcintă pe o bucată de hârtie de copt, adaugă peste sparanghelul, ciupercile, baconul şi brânza de capră, după care, răsuceşte marginile şi unge suprafaţa cu gălbenuşul de ou.

Bagă la cuptor tarta pentru 20 de minute, sau până când crusta de pe margine devine aurie. 

La final, amestecă oţetul balsamic cu zahărul brun şi toarnă peste tartă. 

Poftă bună!

Sursa: http://www.closetcooking.com/
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 ian