Piept de pui cu sos de nuci

In Reţete de 31 ian 2011
Timp: 30
Porţii: 4
Ingrediente:

1 piept de pui fiert         
1 lingura de unt
1 pahar de smantana subtiata cu apa
1 lingurita zeama de lamaie
2 linguri miez de nuca zdrobit
2 linguri cascaval ras
frunze de salata
sare, piper

Mod de preparare:

Se topeste untul, se amesteca cu smantana si cascavalul ras. Se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie, dupa gust. La final, se amesteca cu nucile zdrobite. Pieptul de pui, rumenit in unt, se asaza pe frunze de salata, si se toarna deasupra  sosul de smantana cu nuci.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec