Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Orez cremos cu pui la grătar

In Reţete de 18 ian 2018

Dacă îți place pilaful, dar vrei ceva mai deosebit, folosește această rețetă cu brânză de capră și iaurt grecesc.

Timp: 55 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 4
Kilocalorii: 317/porție
Ingrediente:

1/4 cană iaurt grecesc slab, 1 căpățână mare de usturoi, coaja și zeama de la 1 lămâie, 1 cană orez, 1 cană mazăre cogelată, 3 linguri ulei de măsline extra-virgin, 3 pulpe de pui dezosate și fără piele, 4 linguri ierburi aromatice proaspete, 60 g brânză de capră mărunțită, sare, piper

Mod de preparare:

1. Se aduce la temperatura de fierbere o oală de apă și se încălzește un grătar pe foc mediu.

2. Se amestecă într-un bol mediu iaurtul la temperatura camerei cu usturoiul pisat, zeama de lămâie, 2 linguri de ulei, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat.

3. Se freacă pulpele de pui cu restul de ulei și se asezonează cu 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper apoi se pune pe grătar (sau într-o tigaie grill) până se rumenește bine pe ambele părți, adică aproximativ 10-12 minute pe fiecare parte, apoi se transferă pe un tocător și se lasă la răcit cel puțin 5 minute.

4. Se adaugă orezul în apa care fierbe și se gătește conform instrucțiunilor de pe pachet, iar în ultimul minut de fierbere se adaugă și mazărea.

5. Se scurg orezul și mazărea de apă, dar se păstrează o cană din lichid, iar acestea se adaugă în amestecul de iaurt, alături de bucățile de brânză, 3 linguri de ierburi aromatice tocate și 3/4 din lichidul păstrat, apoi se transferă totul pe un platou.

6. Se taie puiul felii și se aranjează deasupra orezului, apoi se stropește cu coaja de lămâie și restul de ierburi aromatice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 dec