Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Biluțe italienești de orez

In Reţete de 25 aug 2017

O rețetă delicioasă de biluțe cu orez și șuncă prajite, umplute cu brânză din belșug. 

Timp: 1 oră
Dificultate: medie
Porţii: 20
Ingrediente:

1/4 cană ceapă tocată fin, 1/4 cană pătrunjel proaspăt, 1/2 șuncă tăiată mărunt, 1/3 unt topit plus 1 lingură pentu sotat, 1 cană făină, 1 cană pesmet, 1 linguriță sare, 1 linguriță ustutoi granulat, 1 linguriță piper negru măcinat, 2 căni și 1/2 orez fiert,  2/3 cană parmezan ras, 5 ouă, 85 g cheddar cuburi, ulei

Mod de preparare:

1. Se taie toacă fin ceapa apoi se călește într-o lingură de unt, la foc mediu, până ce devine translucidă și începe să se facă maronie, apoi se ia de pe foc și se lasă la răcit, pentru a se pune orezul crud la fiert.

2. Se amestecă orezul fiert cu șunca mărunțită, restul de unt topit, parmezanul, ceapa, sarea, usturoiul granulat, pătrunjelul, piperul și se bat 2 ouă, totul într-un bol mare, apoi se acoperă și se pune castronul la frigider.

3. Se formează mici bile din compoziția obținută și se introduce în centru câte un cub de cheddar.

4. Se bat două ouă într-un bol mic, se pune făina într-un alt bol și pesmetul în al treilea bol.

5. Se dă fiecare bilă prin făină, apoi prin ouă și pesmet, timp în care se încinge uleiul, pentru a prăji bilele până devin maronii, adică aproximativ 4 minute.

6. Se scot bilele pe un prosop de hârtie și se mănâncă reci sau calde, după preferințe.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 dec