Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Lipsa acestor vitamine îți dă dureri de cap

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Cele mai bune 6 melodii de Crăciun din 2019

Citeste mai mult»

Cum să realizezi bilanțul de sfârșit de an

Citeste mai mult»

3 idei pentru a trece cu bine peste sărbători

Citeste mai mult»

20 de filme marca Hallmark, speciale pentru perioada...

Citeste mai mult»

Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Pui cu kale în sos cremos de ciuperci

In Reţete de 12 ian 2018

O rețetă super bună pentru amatorii de pui, cu ingrediente accesibile.

Timp: 1 oră
Dificultate: medie
Porţii: 6
Ingrediente:

170 g fâșii bacon, 4 pulpe de pui dezosate cu piele, 2 piepți de pui dezosați cu piele, sare, piper, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1 ceapă galbenă mare, 4 căței usturoi, 100 g ciuperci shiitake, 70 g ciuperci cremini, 2 lingurițe cimbru, 2 lingurițe măghiran, 1 linguriță rojmarin, coaja de la 1 lămâie, zeama de la 1 lămâie, 100 g salată kale, 1 cană și 1/2 supă vegetală, 170 g mascarpone, parmezan

Mod de preparare:

1. Se pune baconul la prăjit într-o tigaie mare, pe foc mediu, timp de 8-10 minute și se scoate pe șervețele de hârtie, ca să fie absorbit excesul de grăsime.

2. Se asezonează puiul pe ambele părți cu sare și piper.

3. Se adaugă în tigaie cât ulei este necesar și se mărește focul, apoi se adaugă puiul cu pielea în jos și se gătește pentru 5 minute, până se face aurie și crocantă pielea, apoi se întoarce pe partea cealaltă, unde se mai lasă încă 3-5 minute, după care se pune puiul într-o tavă, pe o foaie de copt, alături de bacon.

4. Se adaugă în tigaie ceapa curățată și tocată mare, se prăjește timp de 2 minute, apoi se adaugă usturoiul curățat și tocat mare, peste care se pun ciupercile curățate de cozi și ierburile aromatice. Se asezonează cu sare și piper și se gătesc 8-10 minute sau până când se moaie și își schimbă culoarea legumele.

5. Se amestecă cu ajutorul unei linguri de lemn și se aduce totul la fierbere, moment în care se adaugă zeama și coaja de lămâie cu supa de legume și se pune salata kale, amestecând continuu.

6. Se pune la loc în tigaie baconul și se scufundă puiul în sos, apoi se reduce focul la minim și se acoperă tigaia cu un capac și se mai amestecă din când în când timp de 10 minute.

7. Se îndepărtează capacul și se mai lasă la gătit 5-8 minute, ca să scadă sosul , după care se adaugă brânza mascarpone, amestecând pentur a se încorpora și se asezonează după gust cu sare și piper.

8. Înainte de servire se ornează porțiile cu parmezan și crenguțe cimbru.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 sep