Friganele din frunze de salvie

In Reţete de 18 iun 2008
Timp: 15
Porţii: 4
Ingrediente:
75 g faina
¼ lingurita de sare
75 ml bere
2 galbenusuri
2 albusuri
16 frunze de salvie
180 g ulei prajit
Mod de preparare:
Amesteca ntr-un castron sarea si faina, iar apoi se adauga berea pana devine un aluat moale, omogen.
Apoi, se pun galbenusurile in aluat. Bate spuma albusurile si pune-le in aluat, cu putin timp inainte sa-l folosesti.
Spala frunzele de salvie si scurge-le bine de apa.
Tine frunzele de codita, trece-le prin aluat, iar apoi prajeste-le cca 1 minut intr-o baie de ulei. Autor: Jakob Hausmann
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
02 dec