Fileuri de peste cu piper de lamaie

In Reţete de 18 iun 2008
Timp: 20
Porţii: 4
Ingrediente:
450 g fileuri de pastrav sau coregon, cu pielita
Suc de lamaie
Sare
Piper cu lamaie
Faina
2 linguri Balsamico
Ulei de masline
Mod de preparare:
Fileurile de peste se stropesc cu suc de lamaie, se sareaza si se condimenteaza cu amestecul de piper si lamaie si se lasa sa se marineze timp de 15 minute.
Scurge apoi fileurile de peste, da-le prin faina si prajeste-le in ulei de masline, intr-o tigaie teflonata, pe ambele parti cate 2 – 3 minute.

Se servesc cu garnitura de cartofi sau de orez salbatic.

Autor: Jakob Hausmann 

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
05 dec