Cremă de caju cu usturoi

In Reţete de 2 noi 2018

Atenție: această cremă vegetală creează dependență! Vei vrea să faci cât mai multă, deoarece se poate întinde pe orice.

Timp: 4 ore și 15 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 8
Ingrediente:

2 căni și jumătate de caju, 1/2 ceașcă drojdie uscată, 1/2 cană apă, 3 căței usturoi, 1 lingură oțet de mere, 1 vârf sare roz de Himalaya, 1/4 cană zeamă de lămâie, 1 lingură pătrunjel

Mod de preparare:

1. Se lasă caju-ul la înmuiat în apă timp de 3-4 ore și se toacă mărunt usturoiul.

2. Se scurge toată apa care a mai rămas și se mixează la viteză mare caju-ul într-un robot de bucătărie, împreună cu celelalte ingrediente, până când se obține o textură cremoasă.

3. Se pune crema de caju în boluri mici sau se depozitează la frigider, într-un borcan sigilat, apoi se servește cu pâine integrală, chipsuri fără gluten, baby morcovi sau tulpini de țelină.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 noi