Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Cotlet de porc cu mere şi cuişoare

In Reţete de 14 ian 2016

Vrei să le pregăteşti celor dragi ceva săţios, dar te-ai săturat de friptura clasică? Combină carnea de porc cu felii de mere, cuişoare şi zahăr brun, iar la final vei obţine un preparat savuros şi consistent.

Timp: 55 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Kilocalorii: 232
Ingrediente:

2 linguri de ulei vegetal, 4 cotlete de porc, 2 mere, 1/2 cană de ceapă tocată, 2 linguri zahăr brun, 1/2 linguriţă boabe de muştar măcinate, 1/8 linguriţă cuişoare măcinate, 1/2 linguriţă de sare, piper măcinat, 3/4 ceaşcă apă fierbinte

Mod de preparare:

1. Preîncălzeşte cuptorul la 190 de grade C.

2. Încinge uleiul într-o tigaie, căleşte ceapa pentru 1 minut, până când se înmoaie.

3. Dă ceapa deoparte şi rumeneşte cotletele pe ambele părţi, în acelaşi ulei.

4. Aşază cotletele într-o tavă, presară sare şi piper, după care adaugă merele curăţate de coajă şi cotor, tăiate felii. Adaugă şi ceapa peste amestecul de cotlete şi mere.

5. Într-un bol mic, amestecă zahărul, muştarul, cuişoarele şi apa fierbinte. Toarnă amestecul peste cotletele de porc.

6. Acoperă tava cu folie de aluminiu şi dă la cuptor pentru 30-45 de minute, în funcţie de grosimea cotletelor, astfel încât să capete frăgezimea dorită.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
10 dec