Budincă de chia cu banane şi căpşuni

In Reţete de 9 iun 2017

O combinaţie sănătoasă pentru micul dejun, dar şi pentru un desert gustos.

Timp: 4 ore şi 10 min
Dificultate: uşoară
Porţii: 4
Ingrediente:

1 linguriţă esenţă de vanilie, 2 banane, 50 g seminţe chia, 150 g iaurt grecesc, 250 ml lapte de migdale, 250 g căpşuni

Mod de preparare:

1. Se zdrobeşte o banană şi se amestecă cu iaurtul până se omogenizează.

2. Se adaugă laptele de migdale, esenţa de vanilie, seminţele de chia şi 200 g căpşuni feliate apoi se amestecă bine până se combină toate ingredientele.

3. se pune compoziţia într-un container sigilat şi se lasă la congelator pentru 30 de minute.

4. Se toarnă budinca în recipiente pentru servire şi se ornează cu restul de banane şi căpşuni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 iul