nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Cum sa devii eroina partenerului in 2014, in functie de zodia lui

De în Monden 16 ian 2014
Iata cum sa-l faci sa te aprecieze asa cum ti-ai dori, in functie de zodia lui. Nu trebuie sa faci schimbari radicale, ci sa urmaresti acel tipar pe care el il doreste si sa il faci sa vada ca esti exact ceea ce cauta.

Berbec

Barbatul Berbec vrea ca lucrurile sa fie facute numai in felul lui. Adora sa dea ordine si sa fie rasfatat. Desi este un egoist desavarsit, atunci cand se indragosteste pana peste cap, trece ijn extrema cealalta, devenind extrem de grijuliu si atent, precum si devotat.

Daca vrei sa fii eroina lui trebuie sa ii oferi atentia de care are nevoie, fara a-l sufoca. Berbecii traiesc cu frica abandonului asa ca fa-l sa inteleaga ca vei aramane alaturi de el. Odata ce a inteles asta, nu ar trebui sa mai fie probleme intre voi.

Taur

Barbatul nascut sub acest semn zodiacal isi cauta o sotie. Pe el nu il intereseaza aventurile, ci prefera o relatie stabila care sa duca la o casnicie frumoasa. Daca vrei sa fii eroina lui, tot ce trebuie sa faci este sa fii loiala si sa il sustii indiferent de situatie. Arata-i ca sunteti impreuna la bine si la greu si iti va oferi, in schimb, toate atentia si afectiunea de care este capabil.

De asemenea, tine cont de faptul ca nu ii plac schimbarile si incearca sa nu insisti sa va mutati ori sa schimbati masina de pe o zi pe alta. Ai rabdare cu el si vei reusi!

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni uraste angajamentele asadar, nu te astepta sa te ceara in casatorie in primul an de relatie. Il sufoca ideea de relatie serioasa asa ca, la inceput, ar fi bine sa nu folosesti acest cuvant in preajma lui. Lasa-l sa creada ca e liber ca pasarea cerului desi petreceti 23 de ore din 24 impreuna.

Daca vrei sa fii eroina unui barbat in zodia Gemeni trebuie sa ii acorzi libertatea de care are nevoie. Lasa-l pe el sa iti spuna ce, cum si cand face, nu il trage de limba intrucat se simte presat si s-ar putea sa nu mai afli nimic.

De asemenea, este extrem de important sa il asculti. Gemenii au pareri despre orice, despre stiri, despre economie, despre politica... iar tu trebuie sa i le asculti cu interes pe toate daca vrei sa il cuceresti.

Rac

Barbatul Rac este posesiv. Ii place sa fie sigur ca ii aparti asa ca, daca vrei sa il cuceresti, nu ii da niciodata impresia ca oricand ti-ar putea capta atentia alt barbat - la el nu functioneaza psihologia inversa.

Daca vrei sa fii eroina unui barbat nascut sub acest semn zodiacal trebui sa stii ca trebuie sa indeplinesti conditii serioase: sa fii inteligenta, puternica si independenta. Totodata, barbatul Rac are nevoie sa simta ca ai nevoie de el. Ii place sa il consulti de fiecare data cand iei o decizie, oricat de lipsita de importanta ar fi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Leu 

Barbatul in zodia Leului formeaza cu usurinta ideea de unitate in relatie, alaturi de partenera lui. El adora sa se afle in lumina reflectoarelor alaturi de tine, mai ales daca tot el poate "regiza" si comanda totul. Insa ai mare grija: daca tu - jumatatea lui in aceasta relatie - ajungi sa il pui in umbra sau sa il faci sa se simta prost si sa arate ca este depasit de situatie, nu va fi deloc bine pentru ego-ul lui. Ca sa fii eroina lui anul acesta, ai face bine sa ii dovedesti ca aveti o relatie lejera, distractiva. El vrea, de asemenea, ca relatia voastra sa fie un spatiu sigur si confortabil in care sa se poata retrage si sa isi "linga" ranile. El are nevoie de un sanctuar, asa ca ai grija sa i-l oferi, are nevoie de un loc in care sa isi reincarce bateriile, fara sa fie cicalit constant in legatura cu faptul ca se joaca prea mult pe calculator sau ca asculta muzica prea tare.

Fecioara

Barbatul in zodia Fecioara nu are nevoie sa il dadacesti prea tare, doar nu esti mama lui - si nici nu isi doreste asta. Ca toate semnele zodiacale de pamant, este incapatanat, asa ca trebuie sa stii cand este momentul sa cedezi. Cu toate acestea, ca sa fii eroina lui anul acesta, ai face bine sa iti canalizezi toata energia aceea materna pe care o ai catre zona care merita cu adevarat: spre copii. Iar barbatul-Fecioara isi va dori cel putin unul sau doi, daca nu chiar o echipa de fotbal. Din moment ce este, in mod natural, mai sever si mai parintesc, barbatul-Fecioara va fi un tata devotat si nu il deranjeaza sa se joace cu tine de-a mama si de-a tata, desi are si el limitele lui. Esti oricum eroina lui, chiar daca uneori ii arati prea mult ca tanjesti dupa afectiunea lui; insa atata timp cat esti inteligenta si ambitioasa, el te va pune pe un piedestal si va sti ce sa faca cu tine. 

Balanta

Barbatul in zodia Balantei este greu de "citit": te iubeste sau nu te iubeste? Cu un astfel de nativ, relatia voastra seamana foarte mult cu un pendul, osciland cand intr-o parte, cand intr-alta, pana cand isi gaseste un punct confortabil. Mai mult decat orice, barbatul-Balanta isi doreste de la o relatie sa stie sigur - absolut sigur - ca tu esti aleasa inimii lui. Iar daca pentru a se convinge de asta are nevoie de 5 minute sau de 5 ani, asa sa fie! Ca sa fii eroina lui anul acesta, ai face bine sa ai rabdare, insa bineinteles, nu poate fi indecis la nesfarsit. Depinde de cat de bine va completati reciproc. El tanjeste dupa o relatie de interdependenta, echilibrata de ambele parti, asa ca ai grija sa ii oferi astfel de dovezi, cat mai des posibil. Daca ii vei oferi "contragreutatea" care sa ii echilibreze obiceiurile rele si neajunsurile pe care le are, barbatul-Balanta isi va uni cu placere fortele cu ale tale, iar tu vei deveni eroina lui in cel mai scurt timp.

Scorpion

Barbatul Scorpion este in cautarea unei relatii semnificative, iconice; el vrea un suflet pereche demn de el si refuza sa se multumeasca cu mai putin. Desi este un familist convins, clasic, Scorpionul nu este prea traditional in ceea ce priveste ideea de casatorie. In multe feluri, in aceasta zona, el este mai degraba feminist. Nativul din Scorpion iubeste sa aiba alaturi de el o femeie puternica, cu propria ei viata, bani, cariera si interese - si nu va incerca sa te schimbe odata ce va veti casatori. Insa ca sa fii eroina lui anul acesta, ai face bine sa ii dovedesti ca esti exact ceea ce se asteapta el sa fii: independenta, puternica, increzatoare. Nu il va deranja daca vei decide sa iti pastrezi numele de familie si nici daca castigi mai multi bani ca el, atata timp cat va pastrati salariile departe unul de celalalt. 

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Sagetator 

Sagetatorul este un paradox pe doua picioare. Vrea o partenera care sa il faca sa se simta liber. Cum reusesti asta, devenind o piesa de neinlocuit in viata lui? Ei bine, e simplu. Dezvolta-ti gustul pentru calatorii si aventura. Adreseaza-i intrebari care sa-l puna in dificultate si sa ii stimuleze dorinta de cunoastere, de a descoperi lucruri noi. Impartaseste-i cele mai trasnite vise si arata-i ca are langa el o femeie creativa si dornica de aventura. Apoi spune-i “nu”. Invatandu-l ca nu poate avea tot ceea ce isi doreste vei deveni cu adevarat eroina lui. Altfel va considera ca esti a lui de drept si te va trata ca atare, lasandu-te sa-l astepti cu zilele, in timp ce isi face de cap. 

Capricorn 

Daca vrei sa fii eroina lui, va trebui sa fii pe cat de supusa poti. Mangaie-i orgoliul ori de cate ori este posibil si lasa-l sa-si construiasca propriul imperiu, in ritm propriu. Ai nevoie de multa rabdare si trebuie sa-i permiti sa domine. Comporta-te ca si cand ati avea o relatie de tipul celei dintre un tata si o fiica rasfatata, permite-i sa aiba grija de tine si vei fi femeia ideala pentru el. 

Varsator 

Vrei sa fii eroina lui? Arata-i ca nu trebuie sa faca anumite lucruri pe care i le spui, ci convinge-l cu maiestrie ca apreciaza beneficiile acelor actiuni si le va face cu placere. Invata sa ai grija de el, dar sa nu il sufoci. Trebuie sa devii tu echilibrata pentru a putea tine in frau un Varsator, fiindca va profita, nu neaparat intentionat, de orice fisura din teoriile tale pentru a ti le da peste cap. Daca stii ce vrei si ai initiativa, totul vine de la sine in relatia cu partenerul Varsator. 

Pesti 

Vrei sa devii eroina lui? Poarta-te cu manusi in preajma lui, fa-l sa se simta din ce in ce mai confortabil in preajma ta, nu-l judeca si admira-l ori de cate ori ai ocazia. Ofera-i sansa sa aiba din ce in ce mai multa incredere in tine. Te va urma daca vede in tine un lider de nadejde. Poarta-te ca o regina si te va trata ca atare, insa nu te comporta ca si cand el ar fi un supus, ci include-l in viata ta, fa-i loc in programul tau incarcat si te va urma negresit, fiindca va simti ca nu incerci sa-l prinzi in capcana, ci ii apreciezi sincer compania.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr