Tartă cu îngheţată şi fulgi de ciocolată

In Reţete de 12 mai 2015

Diseară vine familia sau prietenii în vizită? Ai nevoie de doar 4 ingrediente pentru a prepara acest desert delicios cu îngheţată, care îi va uimi, cu siguranţă, pe toţi.

tarta inghetata
Timp: 2h 20min
Dificultate: Medie
Porţii: 8
Kilocalorii: aprox. 300/100g
Ingrediente:

o pungă cu fursecuri de ciocolată, 1/3 pachet de unt, 2 linguri de apă, 1/2 topping fierbinte de ciocolată, 1l îngheţată, uşor topită.

Mod de preparare:

1. Bagă la blender fursecurile cu untul şi apa.

2. Prepară o foaie de plăcintă de 23cm din 3 sferturi din compoziţie, pune-o în tavă şi coace-o pentru 14-16 minute până se rumeneşte pe margine, apoi scoate-o la răcit pentru 10 minute.

3. Cu sfertul de compoziţie rămas creează nişte biluţe mici, aplatizate şi coace-le pentru 6-8 minute.

4. Toarnă 1/4 din toppingul de ciocolată pe foaia de plăcintă, apoi aşază stratul de îngheţată şi bagă la congelator preparatul pentru cel puţin 2 ore.

5. Când s-a întărit îngheţata, ornează cu biluteţe coapte şi toarnă toppingul de ciocolată rămas peste.

Poftă bună!

Sursa: http://www.recipestipster.com/
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 iun