Spaghete din dovlecei cu sos de avocado

In Reţete de 3 sep 2018

Acest preparat reprezintă garnitura ideală pentru un preparat din carne sau poate fi consumat de sine stătător și dacă ți se pare prea puțin poți adăuga creveți sau piept de pui.

Timp: 15 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 2
Ingrediente:

2 dovlecei mari, 1 avocado, 1/2 castravete, zeama de la 1/2 lămâie, 1 cățel usturoi, 1 linguri lapte de migdale, 13 frunze busuioc, sare fină de masă, piper negru măcinat, roșii cherry

Mod de preparare:

1. Se spală și se curăță dovleceii, apoi se taie fâșii foarte subţiri sau se dau printr-un aparat special, care să-i scoată sub formă de spaghete.

2. Se dau prin blender restul ingredientelor până când se formează o pastă, , fără a pune însă 5 frunze de busuioc și roșiile cherry.

3. Se amestecă sosul de avocado cu spaghetele din dovlecei până când acestea sunt bine acoperite.

4. Se pun în farfurii late și se ornează cu roșii cherry tăiate pe jumătate, plus frunzele de busuioc rămase și se asezonează cu sare și piper, dacă mai este nevoie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 iun