Salată de căpșuni cu struguri și nuci

In Reţete de 2 sep 2020

Această salată este una colorată, plină de arome și nutrienți, fiind totodată foarte simplu de preparat.

Timp: 15 minute
Dificultate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente:

60 ml ulei de măsline extravirgin, 30 ml oțet balsamic, 15 ml sirop de arțar, 1 linguriță usturoi măcinat, 1/4 linguriță sare de mare, 1/4 linguriță piper negru măcinat, 150 g mix salată, 144 g căpșuni tăiate în sferturi, 150 g struguri roșii tăiați pe jumătate, 59 g nuci tocate mare, 1 avocado feliat

Mod de preparare:

1. Se amestecă bine uleiul cu oțetul, siropul de arțar, usturoiul, sarea și piperul, pentru a realiza un dressing uniform, într-un bol mic.

2. Se gustă dressingul și se potrivește de sare și piper, apoi se dă bolul la frigider până când trebuie consumată salata.

3. Se amestecă mixul de salată cu căpșunile, strugurii, nucile și feliile de avocado, într-un castron mare de salată, și chiar înainte de servire se stropește cu dressingul și se mai amestecă o dată.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi