Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Reţetă vegană de negresă

In Reţete de 31 mar 2017

O reţetă vegană de negresă atât de uşor de făcut. Fără coacere, foarte simplu, fără gluten, vegană cu adevărat.

Timp: 2 ore şi 15 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 16
Kilocalorii: 207
Ingrediente:

1/4 ceaşcă sirop de arţar sau ciocolată, 1/2 ceaşcă + 2 linguri pudră de cacao neîndulcită, 1 vârf de sare, 1 cană şi jumătate de nuci, 2 linguriţe esenţă de vanilie , 2 linguriţe apă, 2 linguri ulei de floarea soarelui sau ulei de cocos topit, 2 căni şi jumătate de smochine fără sâmburi

Mod de preparare:

1. Se amestecă la robotul de bucătărie sau cu mixer smochinele, nucile, 6 linguri rase de cacao, 1 linguriţă şi jumătate esenţă vanilie, 2 linguriţe apă şi sare, până devin o pastă omogenă.

2. Se întinde compoziţia într-o tavă potrivită ca dimensiune, tapetată cu hârtie de copt şi se apasă bine cu mâinile până când este întinsă uniform.

3. Într-un bol mediu, se amestecă restul de pudră de cacao, restul de esenţă de vanilie, siropul şi uleiul până când devin pastă. Se întinde această pastă peste cealaltă compoziţie apoi se bagă tava la frigider pentru cel puţin 2 ore.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
11 dec