Pui in sos picant

In Reţete de 31 ian 2011
Timp: 30
Porţii: 4
Ingrediente:

8 pulpe de pui
2 linguri ulei
1 ceapa mica
2 linguri de ketchup
sare, piper
2 catei de usturoi
100 ml vin alb sec
1 lingura mustar
nucsoara dupa gust
busuioc verde (sau 1 lingurita de busuioc uscat)

Mod de preparare:

Se condimenteaza pulpele de pui cu sare si piper, dupa gust, se asaza intr-o forma termorezistenta si se frig la cuptor, la foc moderat, circa  20 de minute. Separat, se caleste ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei. Se adauga 2 linguri ketchup, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi zdrobiti, 100 ml vin alb, 1 lingura de mustar, 1 lingurita nucsoara si 1 lingurita busuioc. Se toarna sosul peste pulpele din cuptor si se pun din nou la cuptor pana se patrund si se rumenesc.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 iul