Gustări proteice vegane, fără gluten

In Reţete de 23 mai 2018

Aceste bile sunt gustarea perfectă și pot sta la frigider o zi întreagă dacă nu le-ai terminat pe toate la micul dejun.

Timp: 30 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 10
Kilocalorii: 2245
Ingrediente:

1 ceașcă migdale, 1/2 ceașcă fistic, 6 smochine, 1/2 ceașcă curmale, 1 cească cocos, 1 linguriță pudră verdețuri, 1 lingură rahat, 2 linguri agave, 1/4 linguriță pudră de ginseng

Mod de preparare:

1. Se pisează migdalele și fisticul  apoi se mixează cu restul ingredientelor (în afară de nuca de cocos) până ce se obține o pastă lipicioasă.

2. Se formează biluțe din pasta obținută și se dau prin cocos, apoi se țin la frigider până la două săptămâni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 iul