Conopida cu sos picant

In Reţete de 23 noi 2010
Timp: 20
Porţii: 4
Ingrediente:

1 conopida (proaspata sau congelata)
2 cartofi
100 g maioneza
4 linguri ulei
4 linguri otet
4 linguri zeama de lamaie
1 lingura mustar
patrunjel verde
sare

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cuburi. Se desprind buchetelele conopidei si se fierb in apa cu sare, apoi se scurg intr-o strecuratoare. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se scurg de zeama. Separat, se prepara sosul. Se bate uleiul cu zeama de lamaie, otet si mustar, se adauga maioneza, sare, dupa gust si patrunjel verde tocat fin. Se amesteca bine pana se formeaza un sos legat. Se asaza conopida si cartofii pe un platou, se toarna deasupra sosul picant si se decoreaza cu frunze de patrunjel verde. Se serveste imediat.

E bine sa stii
Salata va fi mult mai gustoasa daca se va presara deasupra cascaval ras.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi