Telina cu nuci

In Reţete de 23 noi 2010
Timp: 20
Porţii: 2
Ingrediente:

150 g miez de nuca
150 g telina
40 g branza
3 linguri maioneza
1 salata verde
1/2 lingura pasta de rosii
mustar
2 linguri ulei
1 lingura otet
sare, piper

Mod de preparare:

Miezul de nuca se taie felii subtiri si se amesteca cu telina taiata cubulete. Separat, intr-un castron se zdrobeste branza cu furculita, se adauga maioneza si pasta de rosii. Din ulei si otet diluat se prepara un sos vinegreta, care se amesteca cu branza pana se face o pasta subtire omogena. Frunzele de salata  spalate se aseaza in castron, deasupra lor se pun nucile cu telina. Se asezoneaza totul cu sosul de branza.

E bine sa stii
La aceasta salata se poate servi piept de pui fript pe gratar, sau piept de pui fiert, tocat marunt si amestecat cu sosul de branza.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec