Clatite cu piure de castane

In Reţete de 29 noi 2010
Timp: 20
Porţii: 10
Ingrediente:

150 g faina
3 oua
50 g unt
coaja de lamaie
500 ml lapte
250 ml frisca
2 linguri zahar pudra
200 g piure de castane

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu ouale, zaharul si untul topit. Se adauga treptat laptele si se amesteca foarte bine pentru a nu se forma cocoloase. Din aluatul preparat se coc clatite, care se asaza pe un platou. Separat, se amesteca frisca cu piureul de castane, apoi se umplu clatitele cu compozitia obtinuta, se pudreaza cu zahar si se servesc.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 noi