Chec-musaca cu pâine și carne tocată

In Reţete de 4 oct 2017

O alternativă pentru masa de prânz, cu carne tocată, la cuptor, ce arată ca un chec și are gust de musaca.

Timp: 1 oră și 10 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 4
Ingrediente:

1/2 linguriță sare, 1 linguriță oregano, 1 roșie, 1 linguriță unt, 2 linguri lapte, 3 ouă, 3 linguri pătrunjel, 8 felii pâine toast, 200 g cașcaval, 250 g pastă de tomate, 300 g carne tocată amestec, ulei

Mod de preparare:

1. Se încinge uleiul într-o tigaie medie, la foc potrivit, și se călește carnea tocată.

2. Se bat ouăle cu lapte și se înmoaie feliile de pâine decojite, apoi se aliniază într-o tavă de chec, unsă pe toate părțile cu puțin unt.

3. Se ung feliile de pâine cu pastă de tomate și se adaugă carnea tocată călită, apoi se presară pătrunjelul rupt cu mâna și se pun deasupra felii de cașcaval.

4. Se acoperă totul cu încă un strat de felii de pâine muiate în ou și se ornează cu felii de roșie și oregano mărunțit.

5. Se presară cu cașcaval ras și se dă tava la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, timp de 30 minute.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 noi