Banane coapte cu îngheţată

In Reţete de 22 mai 2015

Dacă vrei să savurezi un desert diferit şi răcoritor, bananele coapte cu îngheţată sunt cea mai bună alegere. 

banana coapta
Timp: 30 de minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 3
Kilocalorii: 240 / porţie
Ingrediente:

2 – 3 banane, o lingură de unt, o linguriţă de zahăr brun (sau miere), o linguriţă de scortişoară măcinată.

Mod de preparare:

1. Taie coaja de banană pe lung, despic-o uşor şi presară în taietura făcută un vârf de zahăr brun, o linguriţă de unt topit şi scorţişoară după gust.

2. Înveleste banana într-o folie de aluminiu şi bag-o la cuptor pentru 10 minute.

3. Scoate banana de la cuptor, las-o câteva minute la răcit, îndepărtează coaja şi savureaz-o cu frişcă şi căpşuni, cremă de ciocolată de menaj sau cu îngheţată.

Poftă bună!

Sursa foto: http://www.sheknows.com/
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi