Waffle pentru mahmureală, cu cremă de ciocolată şi brânză

In Reţete de 6 sep 2018

Waffle-urile nu trebuie doar să fie înecate în sirop și frișcă ci pot forma o chiflă excelentă pentru un sendviș.

Timp: 15 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 1
Ingrediente:

2 linguri zahăr, 1/4 linguriță scorțișoară, 2 linguri cremă de ciocolată, 2 linguri cremă de brânză, 2 waffle, 2 linguri unt nesărat topit, 2 căpșuni mari, 1/2 banană mică

Mod de preparare:

1. Se amestecă zahărul cu scorțișoara și se pun deoparte într-un bol mic.

2. Se amestecă crema de ciocolată cu crema de brânză într-un alt bol mic, până formează o cremă uniformă, apoi se lasă deoparte.

3. Se prăjesc waffle-urile până capătă o culoare ușor maronie și se ung cu untul topit pe ambele părți, apoi se presară pe toate părțile amestecul de scorțișoară și zahăr și se ung pe câte o parte cu compoziția de ciocolată și brânză.

4. Se taie banana felii și căpșunile bucățele, apoi se pun pe una dintre waffle, deasupra căreia se pune cealaltă bucată.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep