Anna Lesko

Anna Lesko, mărturisiri sfâșietoare: ”Mama s-a îmbolnăvit...

Citeste mai mult»
Keira Knightley

Motivul incredibil pentru care actrița Keira Knightley...

Citeste mai mult»
Mihaela Bilic

Dr. Mihaela Bilic, adevărul despre alimentul care...

Citeste mai mult»
Florin Piersic

Florin Piersic, mesaj sfâșietor înainte de „marele 85”:”E...

Citeste mai mult»
zodie pesti

Horoscop 26 ianuarie. Zodia care are parte de succes...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop weekend 22-24 ianuarie. O zodie primește o veste...

Citeste mai mult»
relatie de cuplu

Cinci greșeli pe care trebuie să eviți să le faci în...

Citeste mai mult»
ceai de dafin

Cum să slăbești rapid, cu ajutorul unui ceai. Remediul...

Citeste mai mult»
Dorian Popa

Câți bani câștigă Dorian Popa din Youtube: ”Dacă mai ai...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish a lansat o piesă cântată cu Rosalia, parte...

Citeste mai mult»
mancare de gutui cu pui

Cum faci cea mai bună mâncare de gutui cu pui

Citeste mai mult»
horoscop

Horoscop 2021. Care sunt zodiile care vor trece prin...

Citeste mai mult»
Toni Grecu

Toni Grecu, internat după ce a fost diagnosticat cu...

Citeste mai mult»
zodii

Top trei zodii care au noroc de bani în 2021

Citeste mai mult»
smochine

Cel mai bun laxativ natural. Dr. Mihaela Bilic: ”Recunosc...

Citeste mai mult»

Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci alimente...

Citeste mai mult»
vitamina b12

Cum îți dai seama că ai deficit de vitamina B12....

Citeste mai mult»
cuplu

Încetează să le mai faci! Obiceiurile care îți pot...

Citeste mai mult»

Ce trebuie să știi despre noua tulpină a coronavirusului....

Citeste mai mult»
lupin

Un serial francez dedicat personajului Arsene Lupin, pe...

Citeste mai mult»
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu fiica ei:...

Citeste mai mult»
culorile anului 2021

Care sunt culorile anului 2021, alese de celebrul...

Citeste mai mult»
coronavirus

O nouă descoperire despre coronavirus. Cât durează, de...

Citeste mai mult»
Emily Burghelea

Emily Burghelea a aflat sexul bebelușului: ”Mi-aș dori să...

Citeste mai mult»

Horoscop Chinezesc pentru 2021 - Zodiile nici NU VISEAZĂ...

Citeste mai mult»
ce sa mananci cand ai diaree

Ce să mănânci când te deranjezi la stomac: Acest fruct...

Citeste mai mult»

Cum iţi influenţează banalul paracetamol comportamentul

Citeste mai mult»

Poftă de PIPER? Ce înseamnă, de fapt, când organismul...

Citeste mai mult»

Există o explicaţie ştiinţifică pentru credinţa în Dumnezeu

Citeste mai mult»

Există o legătură surprinzătoare între fericire şi...

Citeste mai mult»
La ce sunt bune alunele de padure

De ce să consumi mai des ALUNE de pădure dacă ai diabet,...

Citeste mai mult»
De ce au cămilele cocoaşă?

Şi tu credeai asta despre CĂMILE? La ce foloseşte, de...

Citeste mai mult»

Adevărul despre dieta actriţei Rebel Wilson: A slăbit 20...

Citeste mai mult»

Arderea grăsimilor din corp este, de fapt, declanşată de...

Citeste mai mult»

Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Tortul îngerilor

In Reţete de 12 sep 2018

Un desert pe cât de simplu pe atât de gustos și lejer, provenit din bucătăria americană.

Timp: 1 oră și 15 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 13
Ingrediente:

120 g făină, 200g zahăr, 8 albușuri mari, 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu, 1/8 linguriță sare, 55 g zahăr pudră, 1/2 linguriță esență vanilie, frișcă, fructe de pădure

Mod de preparare:

1. Se preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius și se cern zahărul și făină de două ori.

2. Se bat albușurile cu bicarbonatul și sarea până devin spumoase, apoi se adaugă treptat zahărul pudră și se bate în continuare până când se formează vârfuri ce rămân în sus când este ridicată o cantitate oarecare de spumă, apoi se adaugă esența de vanilie.

3. Se cerne în două tranșe făină peste albușurile bătute, pentru a se distribui uniform, după care se amestecă ușor cu o spatulă și se întinde compoziția într-o formă rotundă, de tort, neunsă, și se dă la cuptor timp de 30-35 de minute, până când revine la forma inițială dacă este apăsată ușor, dar a nu se deschide cuptorul mai devreme de 25 de minute.

4. Se scoate forma din cuptor și se întoarce invers, pentru a se răci mai bine, dar nu se scoate tortul din formă înainte de a se răci complet, pentru că altfel se rupe.

Tips: Acest blat de tort mai gros, care la final va arăta precum un fel de pandișpan, se servește cu frișcă și fructe de pădure și poate fi păstrat la temperatura camerei timp de 3 zile dacă este bine acoperit.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 ian