Vitel inabusit cu sos de ton

In Reţete de 20 noi 2008
Timp: 60
Porţii: 4
Ingrediente:
1 kg de pulpa de vitel inabusita in supa de vita si zarzavat
400 g de ton in apa, din conserva
4-5 fileuri de ansoa, din conserva
50 g de capere
zeama de la o lamaie
maioneza dintr-un ou
Mod de preparare:
Mixeaza cu blenderul pana devin o pasta: tonul, ansoa, caperele si sucul de lamaie. Amesteca pasta cu maioneza.

Feliaza subtire vitelul inabusit si apoi aseaza-l in straturi alternative cu mixtura de pasta de ton si maioneza.

Se poate pastra pana la 3 zile, in frigider. Este bun cu paine prajita, castraveti murati si capere.    

Aceasta reteta este recomandarea bucatarului Horia Virlan, pe care il puteti urmari in fiecare saptamana la emisiunea “Cireasa de pe tort” de la Prima TV.

Dupa o masa copioasa, nu poate lipsi un desert delicios, un chec savuros:

 

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
02 dec