Toast cu brânză ricotta şi ciocolată

In Reţete de 4 iul 2018

Un mic dejun perfect pentru cei mici şi cei mari în zilele în care se grăbesc să ajungă la şcoală, respectiv la birou. 

Timp: 15 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Ingrediente:

1 borcan brânză ricotta proaspătă, 2 linguri zahăr, 1/4 linguriță scorțișoară, 1/4 linguriță esență vanilie, 4 felii pâine rustică, 40 g ciocolată amăruie cu minim 70% cacao, 4 linguri ulei de măsline

Mod de preparare:

1. Se amestecă într-un castron mediu, cu o spatulă de silicon, brânza, zahărul, scorțișoara și esența, apoi se lasă castronul la frigider câteva minute.

2. Se încălzește o tigaie grill pe foc mediu și se ung feliile de pâine cu ulei de măsline pe ambele părți, apoi se prăjesc feliile până devin maronii și ușor crocante, adică aproximativ 2 minute pe fiecare parte.

3. Se întinde câte o lingură mare din pasta de brânză pe fiecare felie de pâine, apoi se rade ciocolată deasupra. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 noi