Supa deasa de miel

In Reţete de 9 dec 2010
Timp: 90
Porţii: 5
Ingrediente:

500 g carne de miel
2 cepe
1 catel de usturoi
75 g orez
2-3 linguri bulion
1 lingura paprika
3 linguri ulei
frunze de telina
sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se spala frunzele de telina si se taie bucati mai mari. Intr-o cratita, se incalzeste uleiul, se adauga carnea taiata bucati si se rumeneste timp de 3-4 minute, pe toate partile. Se scoate carnea din cratita, în locul ei se rumeneste ceapa si usturoiul tocate marunt, orezul ales si bine spalat. Se adauga bulionul, paprika si la sfarsit carnea. Se adauga 1,5 l apa fierbinte. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si frunze de telina. Se amesteca toate ingredientele, se acopera si se lasa sa fiarba, 14-15 minute, la foc mare. La sfarsit, se presara frunze de telina tocate marunt. Se serveste fierbinte.

E bine sa stii
Gustul si savoarea carnii de miel se potriveste foarte bine cu aroma delicata de paprika. La servit, se poate adauga in farfurie o lingura de smantana.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
05 dec