Salată cu piept de curcan

In Reţete de 22 iun 2015

Această salată este foarte gustoasă şi poate fi servită atât acasă, cât şi la birou, chiar dacă o prepari cu usturoi. 

salata piept curcan
Timp: 15-20 de minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 1
Kilocalorii: 270 kcal
Ingrediente:

» o bucată de piept de curcan, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 felii de lămăie, apă, sare şi piper după gust, un pahar cu vin alb. 

» salată mixtă, iaurt, un căţel de usturoi, mentă verde după gust.

Mod de preparare:

1. Crestează pieptul de curcan şi condimentează-l cu sare şi piper.

2. Încinge tigaia, prăjeşte pieptul de curcan şi adaugă ceapa tăiată rondele.

3. Când se rumeneşte, transferă conţinutul într-un vas de yena, adaugă usturoiul tăiat felii, vinul, o cană cu apă şi feliile de lămâie.

4. Acoperă vasul cu o folie de aluminiu şi bagă-l pentru 20-25 de minute la cuptor la foc mediu.

5. Între timp, amestecă iaurtul la blender cu un căţel de usturoi şi menta.

6. Pe o farfurie, aranjează un pat din salata mixtă, aşază pieptul de curcan tăiat bucăţele, iar la final toarnă dressingul de iaurt.

7. Poţi adăuga o mână de crutoane în salată şi câteva frunze de rucola.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian