Rulouri de curcan cu ciuperci

In Reţete de 31 ian 2011
Timp: 75
Porţii: 4
Ingrediente:

4 fasii piept de curcan
100 g unt
300 g ciuperci proaspete
1 ou
500 ml supa de pui
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
1 lingura de faina
maghiran
patrunjel verde
sare, piper

Mod de preparare:

Ciupercile feliate se amesteca cu ou batut, sare, piper, usturoi zdrobit, maghiran si patrunjel verde tocat. Compozitia obtinuta se asaza pe cele patru felii de piept de curcan, batute usor cu ciocanul de snitele si condimentate. Se ruleaza cu umplutura in interior si se prinde la capat cu scobitori. Separat, se prepara un sos din unt topit, in care se rumeneste faina, amestecand permanent. Se stinge cu supa de pui calda si se fierbe pana se ingroasa putin. Se adauga rulourile umplute, se toarna vin si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, aproximativ 30 de minute.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec