Pulpe de pui la cuptor, cu rozmarin şi unt

In Reţete de 18 sep 2015

Vrei o cină gustoasă şi rapidă, preparată din câteva ingrediente? Iată o reţetă perfectă pentru tine!

Foto
Timp: 60 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 6
Kilocalorii: 200/ porţie
Ingrediente:

6 pulpe de pui, 3-4 crenguţe de rozmarin, 3 linguri de unt la temperatura camerei, sare de mare şi piper.

Mod de preparare:

1. Încălzeşte cuptorul la 200 de grade. În acest timp, spală bine pulpele de pui.

2. Toacă bine rozmarinul, amestecă-l cu untul şi pasta obţinută introdu-o sub pielea pulpelor de pui. O jumătate de linguriţă este suficientă pentru fiecare pulpă în parte.

3. Condimentează apoi pulpele cu sare şi piper şi pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

4. Introdu tava la cuptor şi las-o acolo preţ de 55 de minute.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 iun