Pulpe de pui cu zahăr brun și usturoi, la cuptor

In Reţete de 25 noi 2016

Un preparat gustos, sățios, dar și ușor de pregătit - Încearcă și tu pulpele de pui cu zahăr brun și usturoi, făcute la cuptor!

Timp: 1 h 30 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 6
Ingrediente:

¼ cană de ulei de măsline și încă 2 linguri, 2 linguri de oțet alb, sare, piper proaspăt măcinat, 4 căței de usturoi pisați, ¼ cană de ahăr brun, 1 linguriță de cimbru proaspăt, 6 pulpe superioare de pui, ½ kg de varză de Bruxelles tăiată în jumătăți, ½ kg de morcovi tăiați în jumătăți

Mod de preparare:

1. Încălzește cuptorul la 200 grade Celsius.

2. Într-un bol amestecă ¼ cană de ulei de măsline cu oțetul, sarea, piperul, zahărul, cimbrul și usturoiul. Ține apoi pulpele de pui bine spălate în această marinadă preț de 30 de minute.

3. Pune legumele în tavă, acoperă-le cu cele 2 linguri de ulei de măsline, cu sare și piper.

4. Adaugă și pulpele de pui și introdu tava la cuptor. Lasă să se gătească preț de 50 de minute.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep