Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Pui cu legume la cuptor

In Reţete de 18 iun 2008
Timp: 45
Porţii: 4
Ingrediente:
200 g paste (spirale)
400 g piept pasare
2 linguri ulei
2 cepe
500 g morcovi
200 g bulion de legume
1 praz
200 ml smantana
4 galbenusuri
1 legatura patrunjel
Sare
Piper
Nucsoara
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 190 grade.
Fierbe pastele in multa apa sarata, pana sunt al dente.
Spala sub jet de apa rece pieptul de pasare, usuca-l cu un servet si taie-l in cuburi potrivite. Rumeneste-le usor in ulei incins, intr-un vas ce poate fi apoi pus si la cuptor.
Spala si curata legumele.
Toaca ceapa marunt, morcovii taie-i in rondele. Adauga legumele la carne si prajeste-le putin. Adauga bulionul de legume si lasa-l sa fiarba, la foc mic, 6-8 minute. Apoi adauga prazul taiat rondele, inabusa-le in continuare, pana sunt moi toate legumele. Condimenteaza puternic.
Pastele se scurg de apa. Amesteca smantana cu galbenusul si adauga impreuna cu pastele in vasul cu legume. Se amesteca cu grija. Asezoneaza-le după gust. Introdu vasul la cuptor pentru 10-15 minute.
Inainte de servire se presara cu patrunjelul tocat.

Se poate prepara si cu carne de vitel, dar este o mancare foarte buna si fara carne.

Variante:

1. Se pot folosi alte legume, de ex. dovlecei, mazare, ciuperci.
2. Se poate face si fara a fi introdus la cuptor: Se scurg pastele si se pun deoparte. Se amesteca smantana cu galbenusul si se adauga la masa de legume si carne. Se mai fierbe putin, apoi se adauga pastele si se incalzeste totul bine. Se condimenteaza, se presara cu patrunjel si se serveste imediat.

 Autor: Jakob Hausmann

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
06 dec