Foietaj cu banane în ciocolată

In Reţete de 29 iun 2017

Un deliciu pentru iubitorii de ciocolată, ți se topește în gură și nu te mai oprești din mâncat.

Timp: 20 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 7
Ingrediente:

1 foaie aluat foietaj, 1 banană, 1 borcan de cremă de ciocolată, 1 ou, 1 tabletă ciocolată cu lapte

Mod de preparare:

1. Se decojește banana și se taie bucăți de aproximativ 2 cm, se dezgheață aluatul foietaj și se întinde foaia, se lasă borcanul de cremă de ciocolată la temperatura camerei, până se moaie complet.

2. Se plasează bucățile de banane la una dintre marginile foii de aluat apoi se varsă cremă de ciocolată peste și la marginea opusă a aluatului se taie fâșii, până la jumătate.

3. Se rulează marginea cu banane apoi se strânge ruloul sub forma unui cerc, astfel încât să iasă din crema de ciocolată printre fâșii, și se dă totul cu oul bătut.

4. Se pune în centru un castronaș în care să intre tableta de ciocolată cu lapte și se dă cu totul la cuptorul încălzit la 180 grade Celsius, timp de 10 minute.

5. Se rupe sau taie câte o bucată din cerc și se înmoaie în ciocolata topită din centru.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep