Tagliatelle cu mieji de nucă copţi

In Reţete de 15 dec 2015

Iată un preparat rapid pentru persoanele care încă mai ţin post şi nu ştiu ce să mai consume în această perioadă. 

paste
Timp: 30 de minute
Dificultate: Medie
Porţii: 2
Kilocalorii: 221 kcal / 100 gr
Ingrediente:

300 de grame de tagliatelle, 150 de grame de mieji de nucă, 50 de grame de mac, 3 - 4 linguriţe de stafide, 7 - 8 linguriţe de zahăr, o linguriţă de scorţişoară, o lingură de margarină. 

Mod de preparare:

1. Fierbe pastele cu un praf de sare pentru 8 - 12 minute sau potrivit instrucţiunilor de pe pachet.

2. Bagă miejii de nucă la copt pentru 15 minute şi pune stafidele la umflat într-un vas cu apă şi 2 picături de esenţă de rom, până când fierb pastele. Separat, amestecă bine cu o furculiţă zahărul cu margarina.

3. Scurge pastele, după care amestecă-le cu margarina până când aceasta se topeşte.

4. Adaugă macul, miejii de nucă şi stafidele şi amestecă din nou foarte bine.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian